Cpu arka plak yere düşüyor soğutucuyu takamıyorum

qesq

80+
Reaksiyon skoru
55
Arkadaslar bugun kule tipi sogutucu almıştım onu montajlamak icin once stok sogutucumu cikardim stok sogutucuyu cikardiktan sonra arka plak yere dustu kasanin arkasini acip onu yerine taktim ama hala dusuyo asla yerine durmuyor ve bende montaji yapamiyorum ne yapmam lazim.

hocam soğutucuyu montajladım şimdi denedim valoda falan en fazla 68 leri görüyor önceden ranch sim e girdigimde 90 ları gören işlemci şuan 70 lerde budeğerler beni çok mutlu etti ama hocam boşta iken milette 34 derecefalan olurken bende 50 55 derecelerde bazen 57 bile oluyor onun nedeni tam olarak nedir Alıntıyı görüntüle
Havalar sıcak. Normal değerler. İçiniz rahat olsun.

• Beğen
Reaksiyonlar: qesq
Boşta 35 olamaz kimsenin. Fan devrini arttırmadan mümkün değil.
hocam soğutucuyu montajladım şimdi denedim valoda falan en fazla 68 leri görüyor önceden ranch sim e girdigimde 90 ları gören işlemci şuan 70 lerde budeğerler beni çok mutlu etti ama hocam boşta iken milette 34 derecefalan olurken bende 50 55 derecelerde bazen 57 bile oluyor onun nedeni tam olarak nedir Alıntıyı görüntüle

5600 çok güç tüketen bir işlemci değil isterse çok rahat 35-40c boşta değerler alabilir. Büyük ihtimalle voltaj yüksektir.
Alamaz kardeşim. Havalar zaten 35 40 derece. 55 altı normal. 45 altı çok iyi.

Aynı watt daha yüksek voltaj ile alıyorum ben. Boş yapmaya gerek yok.
Tamam boş yapmaya gerek yok dedikten sonra bir manası kalmadı zaten, bak işine kardeşim. Cevaplamayacağım bundan sonra yazarsan.

Tamam boş yapmaya gerek yok dedikten sonra bir manası kalmadı zaten, bak işine kardeşim. Cevaplamayacağım bundan sonra yazarsan.
İşinize gelmeyince 3 maymunu oynamanız çok iyi olay :D

Ekran görüntüsü 2025-08-11 180719.webp
Ekran görüntüsü 2025-08-11 180642.webp

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,350
Üyeler
185,078
Son üye
Donan2easy