Hocam. İşlemcin zaten yeterli gücü veriyorsa niye %100 kullansın ki ? düşünsene bir işte çalışıyorsun %50 enerjinle yapabilirsin ama aptallık edip gidip %100 yaparsan yorulursun. aynı şey.Valorantta anlık olarak bu değerler alıyorum ekran kartı Eyvallah %100 ama İşlemci sanki yan yatıp sigara içer gibi duruyor bunu arttırmanın bir yöneti vs. varmıdır?
Alıntıyı görüntüle
Yüksek fps olduğu için böyle olduğunu düşünüyorum bide kasada arka egzoz yokHocam. İşlemcin zaten yeterli gücü veriyorsa niye %100 kullansın ki ? düşünsene bir işte çalışıyorsun %50 enerjinle yapabilirsin ama aptallık edip gidip %100 yaparsan yorulursun. aynı şey.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ekran kartın niye senin %100 kanka valorant fazla GPU isteyen bir oyun değil diye biliyorum.
GPU sıkıntı valorantta 73derece %100 kullanım fazla gibi geldi. bir bakım yapmalısın
Valorant işlemci odaklı bir oyun olduğu için daha fazla kullanırsa fps alırım diye düşündümHocam. İşlemcin zaten yeterli gücü veriyorsa niye %100 kullansın ki ? düşünsene bir işte çalışıyorsun %50 enerjinle yapabilirsin ama aptallık edip gidip %100 yaparsan yorulursun. aynı şey.
Ekran kartın niye senin %100 kanka valorant fazla GPU isteyen bir oyun değil diye biliyorum.
GPU sıkıntı valorantta 73derece %100 kullanım fazla gibi geldi. bir bakım yapmalısın
egoz fanı eklemelisin hocam bende rx570 kullanıyorum ekran kartı isteyen oyunlarda MAX 75 gördüm. valorantta 73 fazlaYüksek fps olduğu için böyle olduğunu düşünüyorum bide kasada arka egzoz yok
Valorant işlemci odaklı bir oyun olduğu için daha fazla kullanırsa fps alırım diye düşündüm
o zaman ekran kartına veya direkt kasaya bakım yapmanı öneririm hocamekleyemem dostum maalesef param yok
malasef.Yapamam hocam bir yöntemi varmıdır yazılımsal olarak
Bendede cs go da işlemci kullanımı %6,7 lerde geziyor ama almam gereken fps leri aldığım için sorun etmedim cyberpunk veya warzone gibi oyunlarda normal degerlere dönüyor zatenValorantta anlık olarak bu değerler alıyorum ekran kartı Eyvallah %100 ama İşlemci sanki yan yatıp sigara içer gibi duruyor bunu arttırmanın bir yöneti vs. varmıdır?
Alıntıyı görüntüle
ekran kartın nedir ?Valorantta anlık olarak bu değerler alıyorum ekran kartı Eyvallah %100 ama İşlemci sanki yan yatıp sigara içer gibi duruyor bunu arttırmanın bir yöneti vs. varmıdır?
Alıntıyı görüntüle
bendede %55 40 larda gezioekran kartın nedir ?
dikkat etmedim pardonaçıklamada yazıyor bu arada işlemci r5 5500
bios güncellemesi etki etmişti bende bios güncel değilse güncelleyebilirsinizaçıklamada yazıyor bu arada işlemci r5 5500