modeli nedir hocamSabah bilgisayarı 10 gibi açtım oyun indiriyordum saat 2-3 gibi kapanmış tekrar açtığımda CPU fan error hatası veriyor soğutucum Cooler master sıvı soğutucu nasıl çözülür bilmiyorum
Cooler master masterlıquıd ML240L V2modeli nedir hocam
soğutucanda muhtemelen sıkıntı yoktur bios la alakalıdır bios ta cpu fan low limit ayarı vardır oradaki değer muhtemelen 600 dür işlemci ilk açıldığında soğuk olduğu için 600 den daha düşük devirde döner fanlar pwm ayarındadır bios u bi kontrol et fan bölümüne giripCooler master masterlıquıd ML240L V2
ilk bu yöntemi deneyin yine aynı hata verirse bios a bakarsınızsoğutucunun pinini çıkarıp bir daha takar mısınız
CPU fan donmuyorsoğutucanda muhtemelen sıkıntı yoktur bios la alakalıdır bios ta cpu fan low limit ayarı vardır oradaki değer muhtemelen 600 dür işlemci ilk açıldığında soğuk olduğu için 600 den daha düşük devirde döner fanlar pwm ayarındadır bios u bi kontrol et fan bölümüne girip
Mesaj otomatik birleştirildi:
ilk bu yöntemi deneyin yine aynı hata verirse bios a bakarsınız
Denedim olmadısoğutucunun pinini çıkarıp bir daha takar mısınız
fan dönmüyorsa soğutucu pinini çıkar tak yapCPU fan donmuyor
Sabah bilgisayarı 10 gibi açtım oyun indiriyordum saat 2-3 gibi kapanmış tekrar açtığımda CPU fan error hatası veriyor soğutucum Cooler master sıvı soğutucu nasıl çözülür bilmiyorum
soğutucanda muhtemelen sıkıntı yoktur bios la alakalıdır bios ta cpu fan low limit ayarı vardır oradaki değer muhtemelen 600 dür işlemci ilk açıldığında soğuk olduğu için 600 den daha düşük devirde döner fanlar pwm ayarındadır bios u bi kontrol et fan bölümüne girip
Mesaj otomatik birleştirildi:
ilk bu yöntemi deneyin yine aynı hata verirse bios a bakarsınız