fotoğrafı varsa atarmısın yada stock fan mıBeyler fandan ses geliyor yağlamak istiyorum fakat etiketin altında mil yok düz plastik nasıl yağlayabilirim?
yok hayır snowman x4 kule tipi. Etiketi kaldırınca normalde mil olması lazım benim ki direk düz plastik yok yani mil deliği.fotoğrafı varsa atarmısın yada stock fan mı
fanın diğer yüzüne bakabiliyor musunyok hayır snowman x4 kule tipi. Etiketi kaldırınca normalde mil olması lazım benim ki direk düz plastik yok yani mil deliği.
her yerine baktım mil deliği yok. Sanırım fan yapraklarını komple söküp yapmam lazım ama fan yaprağı nasıl sökülür onu da bilmiyorumfanın diğer yüzüne bakabiliyor musun
fan kanatlarını sökmem gerek dimi.Hocam fan kanatları ve sabit plastik arasından sökebilirsiniz
Eğer bilmiyorsanız bilen birine yaptırın yoksa fanı hiç edebilirsiniz
bende snowman t6 var baktım şimdi arka yüzünde mil var ama seninki farklı modeliymişher yerine baktım mil deliği yok. Sanırım fan yapraklarını komple söküp yapmam lazım ama fan yaprağı nasıl sökülür onu da bilmiyorum
evet x4 benim 4 bakır borulu.bende snowman t6 var baktım şimdi arka yüzünde mil var ama seninki farklı modeliymiş
t6 sesi nasıl uğultu var mı?bende snowman t6 var baktım şimdi arka yüzünde mil var ama seninki farklı modeliymiş
bence arka yüzünde vardır onunda sonuçta fanları aynıevet x4 benim 4 bakır borulu.
Mesaj otomatik birleştirildi:
t6 sesi nasıl uğultu var mı?
bir bakman lazım söküpevet x4 benim 4 bakır borulu.
t6 sesi nasıl uğultu var mı?
bakarım bidaha. t6 ses konusunda nasıl uğultu var mı?bence arka yüzünde vardır onunda sonuçta fanları aynı
bir bakman lazım söküp
Evet Sökmeniz gerekiyorher yerine baktım mil deliği yok. Sanırım fan yapraklarını komple söküp yapmam lazım ama fan yaprağı nasıl sökülür onu da bilmiyorum
fan kanatlarını sökmem gerek dimi.
ben dokunmayım en iyisi yoksa kırarımEvet Sökmeniz gerekiyor
Eskiden fanların altında kapak olurdu oradan yağlardınız şimdi kanatları sökünce yağlanıyor
Alıntıyı görüntüle
En sadaki plastikden baskı devreyi ayırmanız lazım kanatlarla birlikte çıkacaktır
sıfır ses çalışıyor ama 1 işlemci feda ettim .d ilk aldığımda takamamıştım işlemci yanmış neyseki garanti iade aldıbakarım bidaha. t6 ses konusunda nasıl uğultu var mı?