hxozl Q5 dıye gecıyor sanırıminternette gördüğüm modelse altta bir çerçeve olucak onun vidalarını sökün
internette gördüğüm modelse altta bir çerçeve olucak onun vidalarını sök
altta metal kollar olucak onlara bastırıp çekince gelmesi gerekiyor bendede benzer bir model var biraz zor çıkabilir vida varsa sökünhxozl Q5 dıye gecıyor sanırım
altta metal kollar olucak onlara bastırıp çekince gelmesi gerekiyor bendede benzer bir model var biraz zor çıkabilir vida varsa sökün
mesele vidaya ulaşamam adını tam bilmiyorum ama fanların etrafındaki plastik koruyucu mu ne o yüzden vidaya ulasamıyorum tornavida o vidanın oldugu yere sıgmıyoraltta metal kollar olucak onlara bastırıp çekince gelmesi gerekiyor bendede benzer bir model var biraz zor çıkabilir vida varsa sökün
altta metal çentikler olucak onlara bastırıp çekince gelmesi gerekiyor bendede benzer bir model var biraz zor çıkabilir vida varsa sökün
ben uzun ince bir tornavidayla yapmıştımmesele vidaya ulaşamam adını tam bilmiyorum ama fanların etrafındaki plastik koruyucu mu ne o yüzden vidaya ulasamıyorum tornavida o vidanın oldugu yere sıgmıyor