Neler Yeni

Çözüldü✓ CPU GEREKSİZ Mİ ISINIYOR ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
ALPER AKÇİN
HERKESE İYİ AKŞAMLAR

Ekran görüntüsü 2022-05-19 214406.pngEkran görüntüsü 2022-05-19 214313.png bu sistemli casper excalibur kullanıyorum. normalde pc yi zorlamayı sevmiyorum. ömrü uzun olması için oyunlarda medium ayardan yükseğine almıyorum. control center uygulamasından kontrol ettiğimde oyun esnasında ekran kartı 60-65 derece arasında genelde ama işlemci 70-78 derece aralarında oluyor . görev yöneticisinde system ve oyun işlemciyi doldurduğu gözüküyor cihazda bir sıkıntı varmıdır sizce(termal macun hatası gibi) yoksa normalmidir?
not: pcyi alalı 6 ay oldu

AliGKMEN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
179
İsim
Ali GÖKMEN
85 90 dereceyi görmediği sürece pc ye bir zararı olmaz ama şunu diyebilirimki bilgisayarının soğutması iyi olmayabilir benim bir arkadaşımdada aynısı oluyor aynı oyunu oynamamıza rağmen o yüzden soğutucu kullanmanı öneririm

MR EE

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,198
İsim
Emre
Laptopta oyun içi 70-80 derece işlemci sıcaklığı gayet normaldir.

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
HERKESE İYİ AKŞAMLAR

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle bu sistemli casper excalibur kullanıyorum. normalde pc yi zorlamayı sevmiyorum. ömrü uzun olması için oyunlarda medium ayardan yükseğine almıyorum. control center uygulamasından kontrol ettiğimde oyun esnasında ekran kartı 60-65 derece arasında genelde ama işlemci 70-78 derece aralarında oluyor . görev yöneticisinde system ve oyun işlemciyi doldurduğu gözüküyor cihazda bir sıkıntı varmıdır sizce(termal macun hatası gibi) yoksa normalmidir?

Grafikler hafif gelebilir sisteme böyle durumlarda yük biraz daha ekran kartından işlemciye geçer veya ikiside zorlanmaz ki dediğiniz değerler bir laptop için çok iyi. Genel olarak laptoplarda işlemci sıcaklığı daha fazla olur ve 95 derecelere kadar ulaşabilir. Bu şekilde devam edin bence değerler iyi.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
ALPER AKÇİN
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
85 90 dereceyi görmediği sürece pc ye bir zararı olmaz ama şunu diyebilirimki bilgisayarının soğutması iyi olmayabilir benim bir arkadaşımdada aynısı oluyor aynı oyunu oynamamıza rağmen o yüzden soğutucu kullanmanı öneririm
aslında aylardır aynı oyunu oynuyorum normalde 70-72 yi zor görürdü şimdi 78 lere çıkmaya başladı. soğutucu kullanıyorum 6 fanlı modellerden görev yöneticisinde baktığımda system gereksiz yük bindiriyor gibi geldi sistem boştayken virüs yada termal macundan şüphelendim bir an bilenlerre sormak istedim.

Arax

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
471
İsim
Aras Alsanç
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,921
İsim
Ertuğrul
İlgilendiği Kategoriler
sim racing, laptop, mouse, klavye
HERKESE İYİ AKŞAMLAR

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle bu sistemli casper excalibur kullanıyorum. normalde pc yi zorlamayı sevmiyorum. ömrü uzun olması için oyunlarda medium ayardan yükseğine almıyorum. control center uygulamasından kontrol ettiğimde oyun esnasında ekran kartı 60-65 derece arasında genelde ama işlemci 70-78 derece aralarında oluyor . görev yöneticisinde system ve oyun işlemciyi doldurduğu gözüküyor cihazda bir sıkıntı varmıdır sizce(termal macun hatası gibi) yoksa normalmidir?
85 dereceyi geçmediği sürece sıkıntı olmaz ben 95 derecede oynuyorum işlemci hızını düşürmezsem o.O2

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
ALPER AKÇİN
Ben bunu anlamıyorum bilgisayar çalışması için vardır yüksekte oynamayacaksan anlamı ne ve işlemci 80 derece üstüne çıkmasın yeter çıksa bile 90 a kadar yolu var
bu laptobı alırken 1 şeye dikkat etmedim oda ekran hz ine benimki 60 hani o yüzden yüksek fps derdim olmuyor çoğu zaman yırtılmalar oldugu için . bendeki mantık şu hani sonuçta bu bir laptop masaüstü kadar iyi soğutamayacağını bildiğim için alev topuna döndürmek yangına körükle gitmek gibi . shadow texture ayarlarını ha high ta ha medium da oynamışım çok dert etmiyorum o yüzden :D:D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,036,561
Üyeler
164,329
Son üye
iTzCassidy
Top Bottom