MuhammedquLer
80+
Dahası
Güç yönetiminden performans moduna aldınız mı?Cpu hızım normalde 3.10 turbo actığım zaman 3.60 görüyor son 3 gündür 1.58 ve yüzde 51 kullanımda kaldı bios sıfırladım olmadı termal macun değiştim olmadı ne yaptıysam olmadı yardımcı olabilecek biri varmı ?
Evet sorun yoktu 3 gün önce başladıGüç yönetiminden performans moduna aldınız mı?
Birde yük altında da mı aynı kalıyor o onemliCpu hızım normalde 3.10 turbo actığım zaman 3.60 görüyor son 3 gündür 1.58 ve yüzde 51 kullanımda kaldı bios sıfırladım olmadı termal macun değiştim olmadı ne yaptıysam olmadı yardımcı olabilecek biri varmı ?
Ağa resim attım bak yüzde 100 yüke bindirmişim resmi incelersen.Birde yük altında da mı aynı kalıyor o onemli
performans modunun özelliği o zaten fazla iş olmadığında hızı düşürüyo yormuyo oyuna girdiğinde bilgisayar zorlandığında hızı arttırıyo oyunda bak bakıyım hıza pencere modundaEvet sorun yoktu 3 gün önce başladı
Gpu stres testi yaptım fotoğrafa bakarsanız yüzde 51 kullanımı geçmiyor hız 1.58 de sabit oyundada öyle masaüstü pc olmasına rağmen sanki leptop işlemci kullanıyorum.performans modunun özelliği o zaten fazla iş olmadığında hızı düşürüyo yormuyo oyuna girdiğinde bilgisayar zorlandığında hızı arttırıyo oyunda bak bakıyım hıza pencere modunda
Bios sifirladim dedin CPU ayarlarına bak istersen ayar değişmiş olabilirGpu stres testi yaptım fotoğrafa bakarsanız yüzde 51 kullanımı geçmiyor hız 1.58 de sabit oyundada öyle masaüstü PC olmasına rağmen sanki leptop işlemci kullanıyorum.
sıfırladıktan sonra eskiden nasıl ayarladıysam yine öyle ayarladım ve yine 1.58 i görüyor masaüstü pc speed filan her şey açık.Bios sifirladim dedin CPU ayarlarına bak istersen ayar değişmiş olabilir
Görüntü atabilir misin ?sıfırladıktan sonra eskiden nasıl ayarladıysam yine öyle ayarladım ve yine 1.58 i görüyor masaüstü PC speed filan her şey açık.
Görüntü atabilir misin ?
Neye göre böyle karar verdin sıfırladım biosu eskiden nasıl yapıyorsam yine o şekilde hız yükseltmelerini yaptım ama sonuç 1.58.Bios dan