Neler Yeni

CPU IŞIĞI YANIYOR YARDIM

keeemk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Kerem Kaya
i5 12400 ve msi b660 anakart kullanıyorum sanırım pinler zarar gördü anakartta pcu ışığı yanıyor ama lga1700 soket olduğu için pinler anakartta o yüzden anakartta mı işlemcide mi sorun var anlayamıyorum vatan veya itopya gibi yerlere gidip yeni parça alıcam test etmem lazım dediğimde bizden alınmamış ürüne böyle bi hizmetimiz yok diyolar bilgisayarcıların da elinde yeni nesil işlemci olmadığı için test edemiyorlar ne yapabilirim

intrusion

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
259
İsim
atif kekç
bende de aynı sorun vardı bios güncelleyince çözüldü

intrusion

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
259
İsim
atif kekç
ekran gelmiyor ve pcu ışığı yanmıyor bende sizde de durum öyle miydi
benim anakart çok sıkıntılıydı(msi b450 tomahawk max2)ilk montaj yaptığımda görüntü vardı ama uyarı ışığı yanıyordu sonra bios güncellemesi yaptım bi süre kullandıktan sonra görüntü kökten gitti eski biosa döndürmem de çare etmedi bende iade ettim anakartı değiştirince hiçbir sıkıntım kalmadı

Pckopat

80+ Silver
Hocam montajı siz mi yaptınız. İşlemciyi çıkarıp işlemci pinlerini kontrol edebilirsiniz. Yamukluk olup olmadığı gözle rahatlıkla görünür. Ondan sonra duruma göre hareket edersiniz.

keeemk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Kerem Kaya
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam montajı siz mi yaptınız. İşlemciyi çıkarıp işlemci pinlerini kontrol edebilirsiniz. Yamukluk olup olmadığı gözle rahatlıkla görünür. Ondan sonra duruma göre hareket edersiniz.
sabah gidip z690 aldım fakat yine işe yaramadı en son gittim birde üstüne i7 12700f aldım bi işlemci hatası bana 12 bine patladı alıyorken de en azından yükseltmiş olayım dedim şimdi iki parçayıda garantiye yollicam sıkıntısı olmayan veya garanti kapsamında olup düzeltililen olursa onları da satıcam en azından

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,043,756
Üyeler
165,584
Son üye
_Emin_
Top Bottom