Ya arkadaşım sana tavsiyem böyle öneriler yapma. Aklın laptopa gitmesin.
Ekran kartı takılı olunca anakartın görüntü çıkışları yanıt vermiyor bu 1
Biostan ha devre dışı bıraktın yada bırakmadın bi alakası olmaz. Aksine ekran kartı bozulunca mecbur anakarta bağlanacak olsan biosa dahi girmezsin çünkü anakartın Onboard görüntüsünü devre dışı bırakmışsın bu 2
Görev yöneticisi bugda olma sorunuyla böyle alaka olamaz bu 3.
Amd de genel sorunlar driver sorunlarıdır. Oyun her zamanki gibi oynanıyorsa ve gpu 0 gösteriyorsa bunun başka açıklaması yok.
Statistik yanlış hesaplanıyor
1 her anakart söylediğin gibi çalışmıyor arkadaşın donanımı eski. ne kadar bilgisi olduğunuda bilmiyoruz. ekran kartı sürekli YÜZDE SIFIR ise zaten kendi çıkışlarından görüntüyü vermez, onboarda takmış olma ihtimali %10 bile olsa var. windows problemi olduğunu düşünüyorum.
2 dahili grafiği devre dışı bırakınca bilgisayar ekran kartını kullanmak zorunda. görüntü gelmiyorsa sorunu ekran kartına bağlanır.
3 arkadaşın default iso windows mu yoksa atlas os gibi modlanmış bir işletim sistemi kullanıp kullanmadığını bilmiyoruz. windowsu bozuk mu düzgün mü bilmiyoruz. sadece bf1 demi bunu yapıyor yoksa diğer oyunlardada mı yapıyor bilmiyoruz. driverları manuel mi kurdu windowstan mı çekti, driver asistanlarıyla mı kurdu bilmiyoruz.
FPS de sorun varmı yokmu bilmiyoruz. sadece görev yöneticisinde %0 gözüküyor acaba adrenalin grafiklerinde nasıl görünüyor bilmiyoruz. Hatayı teknik aşamalarla ayıklayarak gitmekten ziyade basit şeyleri eleyerek bulmak daha kolay buda dört. aklıma gelenleri söyledim, arkadaşın yorumlarına bakarak ta ölçeklendirdim bundan ibaret.