Neler Yeni

Çözüldü✓ CPU kullanımı %100 gpu 0

Dwayne

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
522
İsim
Dwayne Rolly
görev yöneticisinde 2 tane gpu varsa birini illaki kullanıyrdur aşşağı kaydır iyi bak

Cahit Emin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
174
İsim
Cahit Emin
görev yöneticisinde 2 tane gpu varsa birini illaki kullanıyrdur aşşağı kaydır iyi bak
Gpu bölümü açık olmuyo görev yöneticisinde fotoğraf starım daha iyi anlaşılır

setxkbmap

80+
işlemcinde dahili grafik var, biostan onu devre dışı bırak. hdmı girişini ekran kartı değilde anakarta taktığını düşünmüyorum yine de bakarsın, Furmark indir bi 1080p test başlat bakalım ekran kartını kullanıyor mu, görev yöneticisi bugta olabilir windowsun sıradan işleri :F:

_Zaur_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,440
İsim
Zaur
İlgilendiği Kategoriler
Konu dışı
Sildim.

Son düzenleme:

setxkbmap

80+
Ya arkadaşım sana tavsiyem böyle öneriler yapma. Aklın laptopa gitmesin.

Ekran kartı takılı olunca anakartın görüntü çıkışları yanıt vermiyor bu 1
Biostan ha devre dışı bıraktın yada bırakmadın bi alakası olmaz. Aksine ekran kartı bozulunca mecbur anakarta bağlanacak olsan biosa dahi girmezsin çünkü anakartın Onboard görüntüsünü devre dışı bırakmışsın bu 2
Görev yöneticisi bugda olma sorunuyla böyle alaka olamaz bu 3.

Amd de genel sorunlar driver sorunlarıdır. Oyun her zamanki gibi oynanıyorsa ve gpu 0 gösteriyorsa bunun başka açıklaması yok.
Statistik yanlış hesaplanıyor

1 her anakart söylediğin gibi çalışmıyor arkadaşın donanımı eski. ne kadar bilgisi olduğunuda bilmiyoruz. ekran kartı sürekli YÜZDE SIFIR ise zaten kendi çıkışlarından görüntüyü vermez, onboarda takmış olma ihtimali %10 bile olsa var. windows problemi olduğunu düşünüyorum.
2 dahili grafiği devre dışı bırakınca bilgisayar ekran kartını kullanmak zorunda. görüntü gelmiyorsa sorunu ekran kartına bağlanır.
3 arkadaşın default iso windows mu yoksa atlas os gibi modlanmış bir işletim sistemi kullanıp kullanmadığını bilmiyoruz. windowsu bozuk mu düzgün mü bilmiyoruz. sadece bf1 demi bunu yapıyor yoksa diğer oyunlardada mı yapıyor bilmiyoruz. driverları manuel mi kurdu windowstan mı çekti, driver asistanlarıyla mı kurdu bilmiyoruz.

FPS de sorun varmı yokmu bilmiyoruz. sadece görev yöneticisinde %0 gözüküyor acaba adrenalin grafiklerinde nasıl görünüyor bilmiyoruz. Hatayı teknik aşamalarla ayıklayarak gitmekten ziyade basit şeyleri eleyerek bulmak daha kolay buda dört. aklıma gelenleri söyledim, arkadaşın yorumlarına bakarak ta ölçeklendirdim bundan ibaret.

Cahit Emin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
174
İsim
Cahit Emin
1 her anakart söylediğin gibi çalışmıyor arkadaşın donanımı eski. ne kadar bilgisi olduğunuda bilmiyoruz. ekran kartı sürekli YÜZDE SIFIR ise zaten kendi çıkışlarından görüntüyü vermez, onboarda takmış olma ihtimali %10 bile olsa var. windows problemi olduğunu düşünüyorum.
2 dahili grafiği devre dışı bırakınca bilgisayar ekran kartını kullanmak zorunda. görüntü gelmiyorsa sorunu ekran kartına bağlanır.
3 arkadaşın default iso windows mu yoksa atlas os gibi modlanmış bir işletim sistemi kullanıp kullanmadığını bilmiyoruz. windowsu bozuk mu düzgün mü bilmiyoruz. sadece bf1 demi bunu yapıyor yoksa diğer oyunlardada mı yapıyor bilmiyoruz. driverları manuel mi kurdu windowstan mı çekti, driver asistanlarıyla mı kurdu bilmiyoruz.

FPS de sorun varmı yokmu bilmiyoruz. sadece görev yöneticisinde %0 gözüküyor acaba adrenalin grafiklerinde nasıl görünüyor bilmiyoruz. Hatayı teknik aşamalarla ayıklayarak gitmekten ziyade basit şeyleri eleyerek bulmak daha kolay buda dört. aklıma gelenleri söyledim, arkadaşın yorumlarına bakarak ta ölçeklendirdim bundan ibaret.
Onboard a taktım mı diye bakmadım bakarım default ISO kullanıyorum tüm oyunlarda %0

_Zaur_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,440
İsim
Zaur
İlgilendiği Kategoriler
Konu dışı
Sildim. Konunun sonunu beklerim sadece.

Son düzenleme:

setxkbmap

80+
Tüm masaüstü anakartlar ekran kartı takılıyken onboard çıkıştan görüntü veremez.

Arkadaşım yapma işte böyle şeyler dedim sana yanlış bilgi verme millete

Bak çiçeğim sana anlamadığın teknik terimler verip seni araştırmakla yormamak için direk yazdığını chat gpt abine verdim:

1717707536545.png

Hala daha anlamıyorsan ısrarcı olmak yerine deneyim biriktirdikten sonra yazabilirsin.

Cahit Emin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
174
İsim
Cahit Emin
Yrın tüm dediklerinizi deneyip atmaya çalışacağ8m

_Zaur_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,440
İsim
Zaur
İlgilendiği Kategoriler
Konu dışı
Bak çiçeğim sana anlamadığın teknik terimler verip seni araştırmakla yormamak için direk yazdığını chat gpt abine verdim:

Alıntıyı görüntüle

Hala daha anlamıyorsan ısrarcı olmak yerine deneyim biriktirdikten sonra yazabilirsin.
E peki söylediğiniz gibi olsun, chat gpt yardımıyla çöz bakalım arkadaşın sorununu. Konuya bişey yazmasam bile ara ara sonuçlara bakıcam.

Cahit Emin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
174
İsim
Cahit Emin
Şimdi nedense düzeldi Driverden görebiliyiroum:) Klasik windows

Son düzenleme:
Top Bottom