- Konu Sahibi Konu Sahibi
Sistem geri yükleme yaptım 1 hafta önceye o çözüm olmazmiydivirus fln indrmis olabilirsin mining virusleri giib örnek veriyorum özel klasorlerini yedek al format at derim
Sistem geri yükleme yaptım 1 hafta önceye o çözüm olmazmiydivirus fln indrmis olabilirsin mining virusleri giib örnek veriyorum özel klasorlerini yedek al format at derim
hocam kasma sorunu gectiyse sıkıntı olmaz ama ben formattan yanayim format attıktran sonra driverları kurmayı unutmayınSistem geri yükleme yaptım 1 hafta önceye o çözüm olmazmiydi
Kasma sorunu geçmedi mecbur format aticaz o zamanda gecmezee sıkıntıhocam kasma sorunu gectiyse sıkıntı olmaz ama ben formattan yanayim format attıktran sonra driverları kurmayı unutmayın
format attım driver kurdum aynı sorun yine ne deyim yanihocam kasma sorunu gectiyse sıkıntı olmaz ama ben formattan yanayim format attıktran sonra driverları kurmayı unutmayın
hocam o bilgsayuarı nedrden aldiysaniz git yap de allah belani versin de ne zaman aldiniz bilgisayariformat attım driver kurdum aynı sorun yine ne deyim yani
2 sene olmadı vallaha vatan bilgisayardan almıştımhocam o bilgsayuarı nedrden aldiysaniz git yap de allah belani versin de ne zaman aldiniz bilgisayari
Format atmama rağmen durum aynı nasıl düzelebilir buFormat atın bir deneyin