Hangi işlemciye?Beyler işlemciye manuel O.C yapabilecek bilgili bir arkadaş arıyorum yardımcı olacak varsa şimdiden tşk ederim
760K tam stabil yapamadım bi türlüHangi işlemciye?
yapma bence o işlemciye ama yapabilirsin de760K tam stabil yapamadım bi türlü
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
yabancı kaynaklarda 4.5 ghz stabil almışlarda ben beceremedim
sıcaklık değerlerim güzelken neden yapmayayım üstelik yapmazsam darboğaz yiyorum kendi yaptığım o.c ile darboğaz hafif kalkıyor daha bilgili birisiyle daha stabil performans alırımyapma bence o işlemciye ama yapabilirsin de
bus speedi arttırırsan perma mavi ekran yersın diye düşünüyorum. ama bilemedimValla yardımcı olursa çok iyi olur. Belki sizde anlarsınız ben anlatayım sizlere
Overclok yokken sıcaklık boşta 3 derece yükte 37
4.3 ghz Voltaj ayarı Auto 50 55 derece fakat unstabil sistem çöküyor
4.4 Ghz voltaj 1.44 60 derece sistemde çökme yok fakat performansı düşüyor
4.4 Ghz voltaj auto 60 derece performans düşüyor.
Clock ratiodan değil Bus speedden arttırdığım zamanda gene aynı şekilde sistem çöküyor.
Clock ratio düşürüp bus speedi arttırsam çözülür mü?
İşlemci 1.44Voltajda iken stress test yaparken 2-3 dakika sonra voltajı düşürüyor buda işlemcide cızırtı ve downclocka sebeb oluyor acaba neden voltaj düşürüyor?bus speedi arttırırsan perma mavi ekran yersın diye düşünüyorum. ama bilemedim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Bclk - 105
Multi - 42
CPUv - 1.500v
CPU/NB - 21
CPU/NB Freq - 2210 MHz
CPU/NB v - 1.275v
şöyle yapmayı dener mısın=?
![]()
AMD Athlon x2 340/370 and Athlon x4 740/750K/760K/BE...
Hello eveyone! I am starting a small, but all inclusive owners club for the gimped out A10 and A4 APU, otherwise known as the Athlon x2 340/370 and the Athlon x4 740/50k, and the new 760k/BE. Please know that as these are gimped APU's, they may have a good variance between overclocking chip to...www.overclock.net
ya da attığım linkten bak