Neler Yeni

CPU Sıcaklığı Boşta 45-50 Derece sizce normalmi ?

VDGood

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
118
İsim
Black Mamba
Merhaba arkadaşlar daha yeni bilgisayara format attım tarayıcılar çöküyordu bilgisayar kendine donup restart atıyordu bende torrent çok indirdiğim için trojen bulaştı diye hem bilgisayarımı yükseltmek aracılığıyla ram i 2x8 yaptım hemde format attım fakat hala arada tarayıcılar çöküyor ve işlemci sıcaklığım boşta 45 derece stock fanla normalmidir sizce birde çok dengesiz cpu kullanımı var bi an %12 oluyor bi an %0 a düşüyor bi an %8 fln oluyor sizce normalmi ve şu tarayıcı çokme sorununu nasıl düzeltebilirim ? çok kez yazdım format at dediler ram değiştir dediler minidump dosyalarını attım herşeyi yaptım ama şu hatanın kaynağını bir bulamıyorum lütfen yardımcı olursanız sevinirim.

Ekler

• Ekran Görüntüsü (1).png
    Ekran Görüntüsü (1).png
    960.1 KB · Hit: 150

Canx2

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
141
İsim
Can
İlgilendiği Kategoriler
Oyun,Sistem Toplamaları,Konu Dışı, Sohbet
Twitter
xlilcan
Discord
Canx2#9431
benimki 54 derece boşta başta sorun ediyordum ama şimdi etmiyorum cpb kapattım. soğutucu alana kadar kapalı kullan istersen ben öyle yapıyorum biraz fps kaybın olur ama

VDGood

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
118
İsim
Black Mamba
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
benimki 54 derece boşta başta sorun ediyordum ama şimdi etmiyorum cpb kapattım. soğutucu alana kadar kapalı kullan istersen ben öyle yapıyorum biraz fps kaybın olur ama
Fps de sorunum yok fakat şu tarayıcı çökme olayını nasıl düzelte bilirim lütfen yardımcı olun ya 2 aydan beridir aynı sorun

VDGood

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
118
İsim
Black Mamba
Kasanın önü kapalıysa, sıcak bir bölgede oturuyorsan normal.
Sıcak değil baya soğuk odam ama CPB açık ondan olabilrmi birde şu tarayıcı çökme sorununu nasıl düzeltebilriim bi yardım edenbilrimisiniz ?

Barış Yalçın

80+ Platinum
En İyi Cevap
20
Sıcak değil baya soğuk odam ama CPB açık ondan olabilrmi birde şu tarayıcı çökme sorununu nasıl düzeltebilriim bi yardım edenbilrimisiniz ?
CPB'yi kapat, tarayıcı neden çöküyor bilmiyorum ancak Windows sürümü ile alakalı olabilir.

Windows tuşu + R tuşuna basit winver yazın. Çıkan ekranın fotoğrafını atın.

VDGood

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
118
İsim
Black Mamba
CPB'yi kapat, tarayıcı neden çöküyor bilmiyorum ancak Windows sürümü ile alakalı olabilir.

Mesaj otomatik birleştirildi:

Attım size ss i

Ekler

• Ekran Görüntüsü (2).png
    Ekran Görüntüsü (2).png
    355.5 KB · Hit: 145
Top Bottom