Neler Yeni

cpu soğutmamı kulaklıkmı hdd mi

Berat Özdemir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
548
İsim
Berat Özdemir
Discord
RevelioLivento#9596
Daha iyi bir soğutucu almanın işlemcinin ömrünü uzattığı bilgisini daha önce hiç duymadım. Tabii ki ben bilmiyor da olabilirim; fakat aşırı ısınmadan kendini kapatacak kadar ısınmıyorsa termal macun değişimi yeterli olacaktır. Monitörün hoparlörü ile idare edebilirsen HDD alman en mantıklısı çünkü kulaklık veya stok fan sana Warzone'u yükleyebilecek kapasiteyi vermeyecek.

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16

AlphaOMG

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
722
İsim
Ömer Keskin
Warzone için kulaklık şart. Diğer türlü kanser olursun silersin oyunu 😄.

susludayi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
donanimarsiviniyedim
Öncelikle oyunlarda ses kasacağın için önceliğin Kulaklıkta olsun Kalitesi ve fiyatı uygun bir kulaklık bulup alabilirsin kalan paran ilede bana kalırsa biriktirip ihtiyaçlarını alabilirsin

Berat Özdemir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
548
İsim
Berat Özdemir
Discord
RevelioLivento#9596
70liraya snowman m200 alınır,
344 liraya şunu alırsın https://www.teknobiyotik.com/wd-1tb...-wd10ezex-ambalajsiz.html?ref=akakce&v=1.42.9
kalan paraya da (36tl) dandik bir kulaklık al. daha sonra daha iyisini alırsın paran olunca.
36Tl kulaklık nasıl olur çok merak ediyorum doğrusu. Bu fiyata en temizi Kamilkoç ile seyahat edip onlardan bir kulaklık çalmaktı, ayrıca seyahat bedavaya geliyor. Tek problem korona yüzünden kulaklık vermiyorlarmış.

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
36Tl kulaklık nasıl olur çok merak ediyorum doğrusu. Bu fiyata en temizi Kamilkoç ile seyahat edip onlardan bir kulaklık çalmaktı, ayrıca seyahat bedavaya geliyor. Tek problem korona yüzünden kulaklık vermiyorlarmış.
sınırlı bütçede 3ünü aynı anda yapmak istiyorsa gerekirse kulak içi kulaklıkla ses kasması lazım. daha sonra parası olunca daha iyi bir kulaklık alır. yapacak bir şey yok. ya da allaha emanet 2. el hdd alıp kulaklık bütçesini artıracak.

Berat Özdemir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
548
İsim
Berat Özdemir
Discord
RevelioLivento#9596
sınırlı bütçede 3ünü aynı anda yapmak istiyorsa gerekirse kulak içi kulaklıkla ses kasması lazım. daha sonra parası olunca daha iyi bir kulaklık alır. yapacak bir şey yok. ya da allaha emanet 2. el hdd alıp kulaklık bütçesini artıracak.
Birisini eksik bırakması gerekeceğinin o da farkında, zaten yazısında belirtmiş "hangisini almalıyım" şeklinde; fakat bu bütçeye üçünü sığdırmanız takdire şayan.

Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
KnoXviLLeTR
beyler cevaplar için çok teşekkür ederim parayı annem aldı bişi alamıyoz :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

ama anneler candır

Top Bottom