Maximum 148mişO işlemci default da maç kaç watt çekiyor ?
İşte dediğim gibi yaptığım testlerde 53 üstünü görmedim.Hiç öyle yük altında denediniz mi baktınız mı derecesine
+1 Performansı bir tarafa asıl güzel tarafı hava soğutmaların sıvı soğutmalardan uzun ömürlü olması...Mp7 fsp al geç
Bende sıvı soğutma var havada kullandım 3.5 senedir kullandım soğutucuyu arkadaşım kullanıyor şuan gayette performanslı çalışıyor memnun şuan+1 Performansı bir tarafa asıl güzel tarafı hava soğutmaların sıvı soğutmalardan uzun ömürlü olması...
Baya iyi dayanmış, ben cooler master kullanıyordum sıvı soğutucudan soğuttu sağ olsun.Bende sıvı soğutma var havada kullandım 3.5 senedir kullandım soğutucuyu arkadaşım kullanıyor şuan gayette performanslı çalışıyor memnun şuan
Hava soğutucu 20 senede gidiyor ya ben düzgün kullandım her 3-4 ayda bir temizlerdim şimdi arkadaşıma nasipmiş hydroshift aldım onu kullanıyorum ileride bir mp7 beyazı çıkarsa onu alacağım yoksada siyahını alıp köşeye atmak lazım sıvının ne yapacağı belli olmuyorBaya iyi dayanmış, ben cooler master kullanıyordum sıvı soğutucudan soğuttu sağ olsun.Gerekte yok zaten kullanacağım max. güçteki işlemci 9700x onu da çift kule tipi ile çözerim.
İmza da yazıyor.İşlemciniz nedir ?
Ark reaktörü gibiŞunu 2 gün önce 2899 TL ye aldık. Arkadaş 7800x3d işlemci ile BF6 da 65 derece gördüğünü söyledi ama %100 yüke sokup test etmemiş. Ben 14600k yı 181w ta 15 dakika OCCT de test ettim 77 derece gördüm maks. Ve bu zamana kadar gördüğüm en iyi pompa görüntülerinden birisi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ek olarak 3 fan birbirine ek yapılmış kablo karmaşası yok. Tek bir kablo ile fan bağlantısını yapıyorsun. Pompadaki fanda yüke bindikçe dönüyor.