Mete Yavuz
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 9
Eğer bunu karakterine yakıştırıyorsan git iç.Ya kamera yoksa
Eğer bunu karakterine yakıştırıyorsan git iç.Ya kamera yoksa
Esprisine diyorumEğer bunu karakterine yakıştırıyorsan git iç.
Alıntıladığım mesajı yazan şahıs, Türkçe öğren.Konu açan şahıs, profilime discorddan toxic arkadaşlarını çağırıp ta, kirletme.
Aynen ben de öyle yapıyorum, sonra alıyorum. Bir sürü oyunum oldu;para ver satın alayım o zaman. canım o an oyun oynamak istemistir param olmayınca da crack indirmişimdir. cevabı bu kadar basit. milletin korsan kullanıp kullanmamasına çok karışılıyor forumda. isteyen istediğini indirsin salın artık şu milleti.
Ben discord kullanmıyorumKonu açan şahıs, profilime discorddan toxic arkadaşlarını çağırıp ta, kirletme. Boş yapacaksan, burada boş yap.
Çok saygı değer TDK uzmanı arkadaşım, acaba ne yazdım da anlamadın? Bence azcık boş yapmayın be .Alıntıladığım mesajı yazan şahıs, Türkçe öğren.
Aynen bende onu demeye çalışıyorum bu konu bildiğin tartışma konusu @Mehmet Yılmaz hatta bir el atsa iyi olur bence1 ton "korsan kullanmak suç mu, hırsızlık mı, korsanı savunmayın gibi" konular açılıyor. kafayı mı yediniz la siz. sizene milletin ne indirdiğinden, isteyen istediğini indirsin. yeter gına geldi artık 500 tane konu var böyle ya.
Git korsanını oyna burda neden ben korsan oynarım karışamazsınız diye boş yapıyorsun ?1 ton "korsan kullanmak suç mu, hırsızlık mı, korsanı savunmayın gibi" konular açılıyor. kafayı mı yediniz la siz. sizene milletin ne indirdiğinden, isteyen istediğini indirsin. yeter gına geldi artık 500 tane konu var böyle ya.