ekran kartı 01010
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 617
kardo bi kere bile defender kapatmadım korsan oyun yüklerken üstüne gridin de açık ve kurdum hepsini %90 temiz yerden indirmemişsindir
kardo bi kere bile defender kapatmadım korsan oyun yüklerken üstüne gridin de açık ve kurdum hepsini %90 temiz yerden indirmemişsindir
kardom benim steam hesabım vs değerli 200 bin civarı ondan bırakamam ayriyeten de kalkıp kameraya erişip ***** ***** işler yaparlarsa başın belaya girer. virüs girmedi diyorsun kardom da malware taraması yapsam 1k virüs bulur rahat keylogger yersende anlamazsın zaten kardom bunlar dikkatli olmak gereken şeyler kardo yani eğri oturalım doğru konuşalım kardo uzun yoldan gelenin donuna heladan gelenin huyuna derler kardom dikkat et yanimerek etmeyin hocam dediğim gibi onca yıldır defeder kapalı pc kullanırım ne mail çalınmaya kalktı ne karttan para çekilmeye çalışıldı nede tehdit mesajı geldi zaten adamlar bizim gibi insanlara uğraşmazlar sağlam paranın peşinden koşarlar
Anlamıyor boşver bu ülkede insanlar indirmediği uygulamadan hapse girdi herhangi bir şeyde senin ip gözükür ise seni öttürler derdini anlatana kadar hayatın kararırkardom benim steam hesabım vs değerli 200 bin civarı ondan bırakamam ayriyeten de kalkıp kameraya erişip ***** ***** işler yaparlarsa başın belaya girer. virüs girmedi diyorsun kardom da malware taraması yapsam 1k virüs bulur rahat keylogger yersende anlamazsın zaten kardom bunlar dikkatli olmak gereken şeyler kardo yani eğri oturalım doğru konuşalım kardo uzun yoldan gelenin donuna heladan gelenin huyuna derler kardom dikkat et yani