Neler Yeni

Crack oyunlar hakkında ne düşünüyorsunuz?

GigatnoS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Cafer Demir
açıkçası korsana destek veren biri değilim insanları bu konuda yönlendirmem steam hesabı dolu biriyim ancak dolara geçtikten sonra oyunlara ne maaşım ne de harçlığım yetmeye başladı 1 aylık harçlığımla 1 2 oyun alabilir hale geldim kaldırılan eski oyunları zaten hepimiz crack indiriyoruz ancak ben hala satışta olan eski oyunları da crack indirmeye başladım ve yavaş yavaş yeni çıkanları da indirme isteği geliyor karanlık taraf beni ele geçiriyor sizde durumlar nasıl bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?

Spect

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
190
İsim
Arda
açıkçası korsana destek veren biri değilim insanları bu konuda yönlendirmem steam hesabı dolu biriyim ancak dolara geçtikten sonra oyunlara ne maaşım ne de harçlığım yetmeye başladı 1 aylık harçlığımla 1 2 oyun alabilir hale geldim kaldırılan eski oyunları zaten hepimiz crack indiriyoruz ancak ben hala satışta olan eski oyunları da crack indirmeye başladım ve yavaş yavaş yeni çıkanları da indirme isteği geliyor karanlık taraf beni ele geçiriyor sizde durumlar nasıl bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?
Hocam steam dolara geçtiğinden beri hesaba bile girmez oldum. İtemşatış gibi sitelerden 50 liraya paylaşımlı hesap alıp öyle oynuyorum. Virüs riskide olmuyor hem.

GigatnoS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Cafer Demir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam steam dolara geçtiğinden beri hesaba bile girmez oldum. İtemşatış gibi sitelerden 50 liraya paylaşımlı hesap alıp öyle oynuyorum. Virüs riskide olmuyor hem.
virüs konusunda evet bir risk var her oyun indirmeden sonra taramalarımı tam yapıyorum bilindik klasik siteler dışında indirmiyorum isim vermiyim şimdi indirmesini bilene bir şey olmuyor

The Semih

80+ Gold
2499 TL oldu AAA oyunlar, bu paraları hayatta vermem artık. MENA bölgesi dedilerde hiçbir firma uymuyor, eski sisteme dönsek keşke.

Shix2x

80+ Bronze
Spiderman 2 PC'ye geliyor onlarca dil var ve Türkçe yok. Bunlar şimdi bizi korsana teşvik etmiyor mu?

GigatnoS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Cafer Demir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
2499 TL oldu AAA oyunlar, bu paraları hayatta vermem artık. MENA bölgesi dedilerde hiçbir firma uymuyor, eski sisteme dönsek keşke.
çok nadir yani 2500 tl vereceğim oyunlar örnek vermek gerekirse gta 6 eğer olurda çıkarsa dmc 6 ve dmc hd collection remake mesela max 45 dolar verebilirim ben bir oyuna o da oyunun gerçekten uzun saatler oynatması ve tekrar oynanabilirliği yüksek olması örneğin mortal kombat 1 deluxe almıştım 45 dolar gram koymadı keyifle oynuyorum

ChristianSerratos

80+ Silver
Çok sevdiğim bir oyunu devamı hariçi 60-70 dolar arası vereceğimi sanmıyorum korsan indirirmiyim bilmem ama şuanluk 20-25 dolara kadar oyun alıyorum diyebilirim

Renarchi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Furkan Emre
Steam'de aldığımız oyunlara bile tam anlamıyla sahip olmuyorsak neden satın alalım ki?

Necromancerr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,199
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Korsanla aslında satın alınan oyunlar birbirini besler Gelişmiş ülkelerde korsan oyun normal oyunun reklamını yapmak için vardır adam oyunu korsan indirir,beğenir ve satın alır yani korsan oyun şirketin reklamını yapmış olur
ancak gelişmemiş yada ekonomik krizde olan ülkelerde ise kurtuluş yolu gibi ancak parası olan gene alıyor.

The Semih

80+ Gold
çok nadir yani 2500 tl vereceğim oyunlar örnek vermek gerekirse gta 6 eğer olurda çıkarsa dmc 6 ve dmc hd collection remake mesela max 45 dolar verebilirim ben bir oyuna o da oyunun gerçekten uzun saatler oynatması ve tekrar oynanabilirliği yüksek olması örneğin mortal kombat 1 deluxe almıştım 45 dolar gram koymadı keyifle oynuyorum
TR de 60 dolarlık oyunlar 30 dolardan satılması lazım.

Bartuu

80+ Silver
Parası olmayan adamın crackli oynamasına sonuna kadar katılıyorum 2 saat eğlenicek diye 2000 liralık olmaması lazım fakat tonla parası olupda crackli oynayanları anlamıyorum

chade

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
548
İsim
chade
firmalar Türkçeyi adam yerine koyup oyunlarına eklemiyor. yapay zeka ile çok da zor olmayan bir işlem ama yine de dil desteği koymuyorlar. bu da o ülkeyi, oyuncusunu önemsemediğini gösterir. bu durumda da oyuncular almak istemiyor. fiyat ayrı bir olay zaten. asgari ücretin 2500 dolar olduğu ülkede 60-70 dolara sattığı oyunu asgari ücretin 500 dolar olduğu ülkede de aynı paraya satmaya çalışıyorlar. haliyle insanların alacak durumları olmuyor ve korsana başvuruyorlar.

Top Bottom