Neler Yeni

Crack oyunlar hakkında ne düşünüyorsunuz?

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Durumu olan zaten korsan almaz. Firmalar orijinal oyuna teşvik için çaba da göstermiyor. Yalnız şöyle bir durum var. İnternet 2000'li yılların başlarında olduğu gibi güvenli değil ve insanların çok büyük bir çoğunluğu interneti kullanmayı hâlâ bilmiyor. Bu da ciddi bir güvenlik sorunu demek.

rh4nE

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
erhan nalbantoğlu
Spiderman 2 PC'ye geliyor onlarca dil var ve Türkçe yok. Bunlar şimdi bizi korsana teşvik etmiyor mu?
spider man 2 bırak kaç senelik oyun rdr2 başladım virüssüz türkçe yama aramaktan deli oldum birde font sorunu ile uğraşıyorum binlerce lira para verip rezil oluyoruz

misfit

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,669
İsim
misfit
İsteyen istediği gibi kullansın. Ben her zaman satın almaya çalışırım, bazen taksitle bile oyun aldığım oldu fakat bu sene pc'ye portlanan, yeni çıkan çok oyun olunca Silent Hill 2'yi istemeye istemeye cracklemek durumunda kaldım. İleride güzel bir indirime girerse satın alırım. Kafanıza, cebinize göre takılın, bunca olayın içinde yormayın kendinizi.

adral

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
a a
1730756518189.png

👍

goksel53

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
323
İsim
Göksel
türkçe dil desteği vermeyen hiç bir oyuna 1 kuruş para vermem (gta 6 hariç )

bahtsizbedevi23

80+ Bronze
Bence tüm parayla cs2 seçkin alıp haftalık kasa düşürüp satıp oyun almak en iyisi. 70 dolarlık oyuna tabi ki çok zor birikir ama en azından biraz indirim yapmış olursun kendince

Yucx.meow

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Yücel
Spiderman 2 PC'ye geliyor onlarca dil var ve Türkçe yok. Bunlar şimdi bizi korsana teşvik etmiyor mu?
be oyularımı korsan indirip oynuyorum hikayeli tek sefere mahsus oynayacağım oyuna 1000 2000tl vermek mantıklı gelmiyor. Para da kolay kazanılmıyor bir nevi mecburuz

Talha-

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
TALHA GOKDEMİR
İlgilendiği Kategoriler
Oyun Bilgisayar
Spiderman oyunu mesela 25 30 dil desteği var. Ama en çok sattığı ilk 5 10 ülkeden biri oldugumuza emınım ama adamlar bırak dublajı türkçe arayüz bile eklemiyor. 5 10 milyon kişinin yaşadığı ülkenin dilini ekliyorlar. Şimdi böyle bir oyunun fiyatı 1 dolar olsa bile vermem. Çok istediğim ama kırılmayan oyun ise ciddi indirime girmesini beklerim. Steam hesabımda 470 oyun var bu arada. Korsan kullanmazdım. son 3 4 ayda birkaç tane korsan indirdim. baktım virüs falan yok güvenilir geldi. artık oyunlara para vermeyi de düşünmüyorum. Zaten aylık 2000 tl harçlığım var.

Dahası  
Reaksiyon skoru
84
İsim
bedirhan
açıkçası korsana destek veren biri değilim insanları bu konuda yönlendirmem steam hesabı dolu biriyim ancak dolara geçtikten sonra oyunlara ne maaşım ne de harçlığım yetmeye başladı 1 aylık harçlığımla 1 2 oyun alabilir hale geldim kaldırılan eski oyunları zaten hepimiz crack indiriyoruz ancak ben hala satışta olan eski oyunları da crack indirmeye başladım ve yavaş yavaş yeni çıkanları da indirme isteği geliyor karanlık taraf beni ele geçiriyor sizde durumlar nasıl bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?
çok oyun oynam büyük firmaların oyunlarını 1-2 korsan kullandım suana kadar ama steamin "oyunun kendisini değil lisansını satın alıyorsunuz" sözleri sonrası çokta satın almam korsan kullanıcağım oynamak istersem

oğuzhan18

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,614
İsim
oğuzhan ege
6 senelik torrent kullanıcısıyım. steamdan arkadaşlarımla oynamak için online oyunlar alıyorum. ama iş hikayeli oyunlara gelince 10 TL'ye de düşse büyük firmanın oyunları genede almam. yok hakmış yok hukukmuş yok hakka giriyormuşum.bunları aşın başka firmaları burda överek elinize bişi geçmez. konuya geçersek kullanmaya devam edeceğim.

tragedy

80+
Bilgisayarımda lisanslı oyunların hepsi ücretsiz olanlar

Top Bottom