Neler Yeni

Crack oyunlar hakkında ne düşünüyorsunuz?

emreBeoa

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,861
İsim
Emre siyah
kardeş param da olsa aldığım (kiraladığım aslında) bir oyuna 2500 lira veremem absürt fiyat bunlar ha gidip de 50-60 liralık oyunları da crackli oynamam .

Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Alper Uğurcan
Steam dolara geçtiği gün komple oyunları bıraktım

Volkan:/

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,174
İsim
Volkan
açıkçası korsana destek veren biri değilim insanları bu konuda yönlendirmem steam hesabı dolu biriyim ancak dolara geçtikten sonra oyunlara ne maaşım ne de harçlığım yetmeye başladı 1 aylık harçlığımla 1 2 oyun alabilir hale geldim kaldırılan eski oyunları zaten hepimiz crack indiriyoruz ancak ben hala satışta olan eski oyunları da crack indirmeye başladım ve yavaş yavaş yeni çıkanları da indirme isteği geliyor karanlık taraf beni ele geçiriyor sizde durumlar nasıl bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?
Ben açıkça görüşümü belirteyim üretici firmanın resmen hakkını gasp etmek sonra neden yeni oyunlar gelmiyor diye sızlanıyoruz o yüzden sıcak bakmıyorum ki zaten bu da değil virüs ihtimali verilerinin ihlali de var adam sonuçta kendi dosyasını atıyor içine kendini riske atmış oluyorsun deneyim dersen Steam ztn 1 saat mi ne zaman veriyor sarmaz ise iade edersin
Mesaj otomatik birleştirildi:

açıkçası korsana destek veren biri değilim insanları bu konuda yönlendirmem steam hesabı dolu biriyim ancak dolara geçtikten sonra oyunlara ne maaşım ne de harçlığım yetmeye başladı 1 aylık harçlığımla 1 2 oyun alabilir hale geldim kaldırılan eski oyunları zaten hepimiz crack indiriyoruz ancak ben hala satışta olan eski oyunları da crack indirmeye başladım ve yavaş yavaş yeni çıkanları da indirme isteği geliyor karanlık taraf beni ele geçiriyor sizde durumlar nasıl bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?
tabi şu da var 3 4 saate bitecek oyuna 2500 vermek ne kadar mantıklı tartışılır kısa bir süre de biten oyunları crack oynamak size kalmış kimisi der emek hırsızlığı kimisi de veri güvenliği ben ikisini de söyleyen ve o yüzden crack kullanmayan birisiyim alamıyorsam crackte indirmem oynamamda gerek yok ben böyle düşünüyorum.

TyShame

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
626
İsim
Halil
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Felsefe, Mobil Bilgisayarlar, Oyunlar
Mana bölgesinde çok kötü bir yerdeyiz malesef zengin arapların olduğu bölgeye düştük ki onlara göre fiyatlandırılıyoruz bu yüzden fiyatlar yüksek. Ben şahsen single player oyuna para vermek istemiyorum hele 2 3 saat oynama süresi var ise hiç almam. Son 2 yıldır aldığım her oyun multiplayer veya co op içerikli yoksa almıyorum. Özellikle eski oyunsa hiç almam neden 15 yıllık xp den windows 11 de çalışacak şekilde portlanmış oyuna para vereyim ? Ki çoğu eski oyunun cracklisi modlarla daha iyi çalışıyor. Gta san andreas definitive edition alacağıma gider crackli orjinali indirip üstüne mod yamalarım definitive den daha zevkli kral gibi oyun oynarım. Güvenilir site olsun yeter defender ı bile sildim.

GigatnoS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Çağatay Toprak
Ben açıkça görüşümü belirteyim üretici firmanın resmen hakkını gasp etmek sonra neden yeni oyunlar gelmiyor diye sızlanıyoruz o yüzden sıcak bakmıyorum düşünüyorum.
düşüncenize saygı duyuyor fakat katılmıyorum bu şuna benziyor biz tonla vergi veriyoruz ve vergilerimiz hiçbir şekilde bize dönmüyor vergi vermeyincede suç işlemiş oluyoruz . oyun firmaları bırak özel fiyatlandırmayı oyunlarına türkçe açıklama bile koymuyor bazen, öyle bilinmedik bir ülke de değiliz ülkenin sağlam bir kitlesi var oyun oynayan verdiğimiz paranın karşılığını almıyoruz para verdiğimiz şey için uğraşıyoruz

DogancanYr

80+ Bronze
Oyunlar sahiden pahalandı ve tek yok korsan kullanmak oldu. (Steam hesabı alan veya kiralayan da aynı şekil çünkü yapımcıya zerre para gitmiyor)

Güvenilir sitelerden indirdiniz sürece sorun yok ama kulaktan dolma sitelerde güvenilir değil. (Türk siteleri başı çekiyor çünkü hem oyun sürümleri eski hem de adamlar başka sitelerden alıyor ne yüklemeye ne de almaya tenezzül ediyor hatta 2,3 tane reklamla bir site dönmeyeceğim için ne şekil yaptıkları muamma)

KasapBey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
852
İsim
Kasap Bey
İlgilendiği Kategoriler
Grafik tasarım.
Epic dışı oyun almıyorum. Steam 1 dolar altı ise bakarım. En pahalı oyun alışverişim epicden 50tlye 4 oyun almamdı. Çoğu oyunu crack oynuyorum. Oyunlar hikayeli ise genelde crack indiriyorum. Online ise alamamaktan başka çağre yok. Gow rdr2 gta5 gta4 önceden oynadığım crack oyunlar.

Klaus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
379
İsim
Klaus
Severiz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular