Ben açıkça görüşümü belirteyim üretici firmanın resmen hakkını gasp etmek sonra neden yeni oyunlar gelmiyor diye sızlanıyoruz o yüzden sıcak bakmıyorum ki zaten bu da değil virüs ihtimali verilerinin ihlali de var adam sonuçta kendi dosyasını atıyor içine kendini riske atmış oluyorsun deneyim dersen Steam ztn 1 saat mi ne zaman veriyor sarmaz ise iade edersinaçıkçası korsana destek veren biri değilim insanları bu konuda yönlendirmem steam hesabı dolu biriyim ancak dolara geçtikten sonra oyunlara ne maaşım ne de harçlığım yetmeye başladı 1 aylık harçlığımla 1 2 oyun alabilir hale geldim kaldırılan eski oyunları zaten hepimiz crack indiriyoruz ancak ben hala satışta olan eski oyunları da crack indirmeye başladım ve yavaş yavaş yeni çıkanları da indirme isteği geliyor karanlık taraf beni ele geçiriyor sizde durumlar nasıl bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?
tabi şu da var 3 4 saate bitecek oyuna 2500 vermek ne kadar mantıklı tartışılır kısa bir süre de biten oyunları crack oynamak size kalmış kimisi der emek hırsızlığı kimisi de veri güvenliği ben ikisini de söyleyen ve o yüzden crack kullanmayan birisiyim alamıyorsam crackte indirmem oynamamda gerek yok ben böyle düşünüyorum.açıkçası korsana destek veren biri değilim insanları bu konuda yönlendirmem steam hesabı dolu biriyim ancak dolara geçtikten sonra oyunlara ne maaşım ne de harçlığım yetmeye başladı 1 aylık harçlığımla 1 2 oyun alabilir hale geldim kaldırılan eski oyunları zaten hepimiz crack indiriyoruz ancak ben hala satışta olan eski oyunları da crack indirmeye başladım ve yavaş yavaş yeni çıkanları da indirme isteği geliyor karanlık taraf beni ele geçiriyor sizde durumlar nasıl bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?
düşüncenize saygı duyuyor fakat katılmıyorum bu şuna benziyor biz tonla vergi veriyoruz ve vergilerimiz hiçbir şekilde bize dönmüyor vergi vermeyincede suç işlemiş oluyoruz . oyun firmaları bırak özel fiyatlandırmayı oyunlarına türkçe açıklama bile koymuyor bazen, öyle bilinmedik bir ülke de değiliz ülkenin sağlam bir kitlesi var oyun oynayan verdiğimiz paranın karşılığını almıyoruz para verdiğimiz şey için uğraşıyoruzBen açıkça görüşümü belirteyim üretici firmanın resmen hakkını gasp etmek sonra neden yeni oyunlar gelmiyor diye sızlanıyoruz o yüzden sıcak bakmıyorum düşünüyorum.