Talha_x23
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
Hocam windows uyarı vermiyorsa da olabiliyor mu ?Kesin var diyemeyiz fakat yüksek ihtimalle vardır diye düşünüyorum.
Hocam windows uyarı vermiyorsa da olabiliyor mu ?Kesin var diyemeyiz fakat yüksek ihtimalle vardır diye düşünüyorum.
Evet, her şey silinir.Eski HDD mi biçimlendirme ekranında biçimlendirip (komple sıfırlasam yani) içindeki windows a kadar silinirmi ve pc ye taksam sorun yaşarmıyım?
Hocam windows uyarı vermiyorsa da olabiliyor mu ?
Windows'a kadar her şey silinir, evet.Eski HDD mi biçimlendirme ekranında biçimlendirip (komple sıfırlasam yani) içindeki windows a kadar silinirmi ve pc ye taksam sorun yaşarmıyım?
yani anladığım kadarıyla biçimlendir dedikten sonra işlemi iptal edersem geri falan yüklenmez demeWindows'a kadar her şey silinir, evet.
Yüklenmez, merak etmeyinyani anladığım kadarıyla biçimlendir dedikten sonra işlemi iptal edersem geri falan yüklenmez deme![]()
Test edebilirsiniz, şüpheniz varsa formatlayin.Merhabalar. Eski sistemim kötü diye tabii kide crack oynuyordum hep. Şimdi kendi sistemime geçince tabii kide orjinal hallerini satın aldım. Sizce eski harddiskim de virüs varmıdır? Uyarı vs almıyordum hiç.
Dostum fitgirl'den virüs kapma riskin 0 ben şimdiye kadar birçok oyun yükledim bilgusayarımda kaspersky var hiçbir problem yaşamadım.her türlü olabilir
Hocam fitgirl sitenin direk url adresi olmadığı için banlayamazlar.Site ismi yasak galiba o yüzden trntoynndr desem anlarsın galiba o siteden veysa oynındrclb gibi siteler