Neler Yeni

Craft rise oyundan atıyor.

QİKUA

80+ Silver
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,935
İsim
Ömer
İlgilendiği Kategoriler
Ekran kartı
Merhaba arkadaşlar benim sorunum şu craft rise oynarken beni ikide bir oyundan atıyor mesela tam oyundayım demir altın alacağım demir altın gelmeyince envanterime içimden "aha yine atacak" diyorum ve atıyor. Bu sorunun çözümünü biliyor musunuz?

QİKUA

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,935
İsim
Ömer
İlgilendiği Kategoriler
Ekran kartı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

leqraw

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
603
İsim
Abdur Rezzak
Merhaba arkadaşlar benim sorunum şu craft rise oynarken beni ikide bir oyundan atıyor mesela tam oyundayım demir altın alacağım demir altın gelmeyince envanterime içimden "aha yine atacak" diyorum ve atıyor. Bu sorunun çözümünü biliyor musunuz?
Dostum atarken ne hata verdiğini yazarsan yardımcı olabiliriz. Ayriyetten oyunda iken pingin var mı? Veya bilgisayar donanımların iyi mi?? Silip tekrardan yüklemeyi denedin mi?

QİKUA

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,935
İsim
Ömer
İlgilendiği Kategoriler
Ekran kartı
Dostum atarken ne hata verdiğini yazarsan yardımcı olabiliriz. Ayriyetten oyunda iken pingin var mı? Veya bilgisayar donanımların iyi mi?? Silip tekrardan yüklemeyi denedin mi?
Oyunda iken ping yok 17 20 arası oyundan atıyor sonra yeniden bağlan diyor ben de bağlanıyorum lobiye atıyor ordan rejoin diyorum giriyor sonra tekrar aynısı oluyor tam hatırlamıyorum ama öyle kod falan yok hata kodu vb bazen uzaktan bir bilgisayar tarafından kapatıldı vb diyor.(geçenlerde demişti)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Silip tekrar yüklemeyi deneyeceğim.

fayuk_w

80+ Bronze
Oyunda iken ping yok 17 20 arası oyundan atıyor sonra yeniden bağlan diyor ben de bağlanıyorum lobiye atıyor ordan rejoin diyorum giriyor sonra tekrar aynısı oluyor tam hatırlamıyorum ama öyle kod falan yok hata kodu vb bazen uzaktan bir bilgisayar tarafından kapatıldı vb diyor.(geçenlerde demişti)

Silip tekrar yüklemeyi deneyeceğim.
So geç craftrise bitti

QİKUA

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,935
İsim
Ömer
İlgilendiği Kategoriler
Ekran kartı
Donanım olarak laptop craftrise'yi taşır (i5 5300u 8gb am 1600 mhz r7 m260x normalde taşıyor.

So geç craftrise bitti
Ya onda da hep şifre ile giriyor

fayuk_w

80+ Bronze
Donanım olarak laptop craftrise'yi taşır (i5 5300u 8gb am 1600 mhz r7 m260x normalde taşıyor.

Ya onda da hep şifre ile giriyor
1 kere girince günboyu girmene gerek kalmıyor

QİKUA

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,935
İsim
Ömer
İlgilendiği Kategoriler