1 GB bile değil.Craftrise Client kaç gb arkadaşlar ? 100mbps ile kaç dakikada iner ?
Teşekkürler ayrıca Minecraft indirmek gerekiyor mu oynamak için1 GB bile değil.
Rehber - İnternet Paketinin Hızını Hesaplama
Birçok kişi "internet paketim 16 Mbps ama bir şey indirirken en fazla 1.8-2.0 MB/sn oluyor" diyor. Size bu olayı ve internet hızının nasıl hesaplanacağını anlatacağım. Mesela internet paketim 30 Mbps Download ve 5 Mbps de Upload olsun. Öncelikle internet paketinizde yazan hızın tamamını...donanimarsivi.com
Gerekmiyordur.Teşekkürler ayrıca Minecraft indirmek gerekiyor mu oynamak için
Aga matematik dandik şimdi benim o speedtest te gördüğüm 35 mbps doğru mu indirme anlamında değil GeForce Now alacamda onun için soruyorum1 GB bile değil.
Rehber - İnternet Paketinin Hızını Hesaplama
Birçok kişi "internet paketim 16 Mbps ama bir şey indirirken en fazla 1.8-2.0 MB/sn oluyor" diyor. Size bu olayı ve internet hızının nasıl hesaplanacağını anlatacağım. Mesela internet paketim 30 Mbps Download ve 5 Mbps de Upload olsun. Öncelikle internet paketinizde yazan hızın tamamını...donanimarsivi.com
Benim gibi buga girmiyorsa doğru.Aga matematik dandik şimdi benim o speedtest te gördüğüm 35 mbps doğru mu indirme anlamında değil GeForce Now alacamda onun için soruyorum
Hem speedtest hem türk telekom'un sitesinden yaptım ikisinde de 32-35 arası çıktı eğer yanlışsa hapı yuttum :dBenim gibi buga girmiyorsa doğru.
Doğrudur o zaman.Hem speedtest hem türk telekom'un sitesinden yaptım ikisinde de 32-35 arası çıktı eğer yanlışsa hapı yuttum :d
1gb tutar tutmaz.10mb falandı içindende 1-2 şey indriiyor sende çok çabuk indirirCraftrise Client kaç gb arkadaşlar ? 100mbps ile kaç dakikada iner ?