CraftRise CLIENT virüslü mü ?

Reaksiyon skoru
105
Hepinize merhabalar arkadaşlar CraftRise Client virüslü mü kullanan birisi var ise virustotal vb. yerlere atıp SS atabilir mi ?

En fazla mining yaparlar oda kanıtlanmıs değil
gram fikrim yok bakıyorumk forum sitelerine bu arada sen craftrise'ı virüstotalde aratabilir misin ancak kısayolunu atma direkt dosya konumunu seçince windows işaretliyor o dosyayı.
bi ara verileri çaldırdılar ben indirmiyorum pcye
knk istersen ben tam bir sonuç bulursam sanada söyleyeyim

Yıllardır kullanıyorum değil bed wars oynuyorsun bed warsa hangi işsiz virüs koyarki
Malwarebytes kullanıyorum virüs programı olarak öneririm de bu arada.Normal bi tarama yaparken malware.heuristic dosyası buldu bulduğu konum da : appdata\roaming\craftrise\libaries diye devam ediyo yani gayet de virüs var dikkat edin ve kullanmayın

Ekler

• cf83c734-7599-4e7c-992d-3daca0aa671b.webp
    cf83c734-7599-4e7c-992d-3daca0aa671b.webp
    23.8 KB · Hit: 65
Ya konuya bak virüs yok oynayın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Malwarebytes kullanıyorum virüs programı olarak öneririm de bu arada.Normal bi tarama yaparken malware.heuristic dosyası buldu bulduğu konum da : appdata\roaming\craftrise\libaries diye devam ediyo yani gayet de virüs var dikkat edin ve kullanmayın
F-p bu bisi olmaz

10 Yıllık Minecraft oyuncusu olarak en net söyleyebileceğim şeylerden biri; herhangi virüssüz korsan Minecraft diye bir şey yok. Hepsinde ya verilerin çalınıyor ya mining yapılıyor ama zararlı yazılım var. Ya parasını verip alcan ya da zaten bilgilerim önemli değil diyip korsan oynayacaksın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,163,017
Üyeler
184,717
Son üye
FleZZZ
Geri