big joyun vardı sanırım 24 servislik o iyi diye biliyorum ben kingsize kullanmıştım bir kaç sene oldu fiyatı tam bilmiyorum. Ronic nutriton var ona da bakabilirsinhocam bazı markalar işe yaramıyor falan dediler bilen birilerinden tavsiye almak istiyorum
O fiyatta dna nutrition ssn bpn bakbaşlıkta yazıyor
bütce
350 civarı
ucuzdur vardır illeti pahalıdır vardır hikmeti " bu tür düşünüp paranı kaptırma ortalama bişey al geç ayrıca yeni başladıysan gerek yokbig joyun vardı sanırım 24 servislik o iyi diye biliyorum ben kingsize kullanmıştım bir kaç sene oldu fiyatı tam bilmiyorum. Ronic nutriton var ona da bakabilirsin
O fiyatta dna nutrition ssn bpn bak
başlıkta yazıyor
bütce
350 civarı
hocam 70 servis lazım bu 40 servislikProtein ocean al bilindik marka olsunProteinocean CREATİNE - 120g - 40 servis Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Proteinocean CREATİNE - 120g - 40 servis yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Hocam bütçe düşük, dandik markalara da bulaşmanı önermem.hocam 70 servis lazım bu 40 servislik
e
350 ci
bence fazla servis diye adı çok duyulmayan bi marka alma topaklanma vs. yapabilirDna Nutrition Creatine Monohydrate 250gr Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Dna Nutrition Creatine Monohydrate 250gr yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.glhocalarım hangisi alınırRun Nutrition Creatine - 300g - 60 Servis - Aromasız - Hediyeli Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Run Nutrition Creatine - 300g - 60 Servis - Aromasız - Hediyeli yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
70 sevris lazım 2.si bana daha iyi geldi bide size sorayım dedim
Hocam bütçe düşük, dandik markalara da bulaşmanı önermem.
Bildiğim düzgün markalar hiq, weider, protein ocean, kingsize, SSN (çok iyi olmayabilir), Bigjoy
Ben bu markalara bakıyorum
bence fazla servis diye adı çok duyulmayan bi marka alma topaklanma vs. yapabilir
Benim hocam falan SSN öneriyor kullanan arkadaşlarım da var, kalitesini bilmiyorum ama alıp deneyebilirsin.bu nasıl hocamSSN Sports Style Nutrition Creatine Refuel 300 gr (AROMASIZ) Fiyatı, Yorumları - Trendyol
SSN Sports Style Nutrition Creatine Refuel 300 gr (AROMASIZ) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl