Neler Yeni

Creed Aventus ve Acqua di Gio Profondo Muadil parfüm önerisi lazım

Noysal

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
100
İsim
Vefa İzzet Kalaycıoğlu
Evet beyler, kafamda bu 2 parfümü almayı kararlaştırdım, malum ilkbahara girdik sayılır bunun için creed aventus muadili almayı düşünüyorum ve bunun için glabella g45 epey öne çıkıyor. Profondo için MAD'i tercih edecektim ama yorumlarda birisi ''parfüm çok iyi olmuş ama dp daha muhteşem''di tarzı bir yorum beni dp'nin muadili almaya itti ki onun kodu ise DP A2. Varsa bu muadilleri kullanan arkadaşlar veyahut herhangi bir muadil marka tavsiyesi verecek arkadaşlar çok, müteşekkir olurum. Veya başka bir tercih mi yapmalıyım bu muadillerden başka.

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Creed Aventus olarak Bargello NO.528 kullanıyorum. 5-6 saatlik bir kalıcılık söz konusu, benim gördüğüm. (ben tam emin değilim çünkü kokuyu almıyorum, çevremden aldığım dönütlere göre aşağı yukarı bir şey söyledim).

Kokusu ise müthiş gerçekten. Başta baharatlı, acı bir koku gelse de sonra oturuyor ve o odunsu, dumansı notalar ön plana çıkıyor.

Bu benim deneyimimdi.

Noysal

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
100
İsim
Vefa İzzet Kalaycıoğlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Creed Aventus olarak Bargello NO.528 kullanıyorum. 5-6 saatlik bir kalıcılık söz konusu, benim gördüğüm. (ben tam emin değilim çünkü kokuyu almıyorum, çevremden aldığım dönütlere göre aşağı yukarı bir şey söyledim).

Kokusu ise müthiş gerçekten. Başta baharatlı, acı bir koku gelse de sonra oturuyor ve o odunsu, dumansı notalar ön plana çıkıyor.

Bu benim deneyimimdi.
sağolasın hocam yorumun için ben creed aventusu glabella'dan, profondo'yu da DP'den sipariş ettim, bakalım nasıl çıkacak.

Vxzrety

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ege
Hocam merhabalar, ben de profondo için muadil arıyorum. Eğer siparişiniz geldiyse nasıl kalıcılık ve koku benzerliği açısından?

Noysal

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
100
İsim
Vefa İzzet Kalaycıoğlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam ben profondo sipariş veriyorum diye, armani acqua di gio'nın DP muadilini almışım fena bir koku değil alabilirsiniz ama creed aventus muadili olan glabella g45 muhteşem bir koku kalıcılığı güzel, yayılımı iyi ve muhteşem bir koku eğer denemediyseniz kesinlikle almanızı öneririm.
Hocam merhabalar, ben de profondo için muadil arıyorum. Eğer siparişiniz geldiyse nasıl kalıcılık ve koku benzerliği açısından?

Top Bottom