Neler Yeni

🔥🔥Cristiano Ronaldo, Come To Galatasaray yorumunu beğendi!!

OnurCiftci26

80+ Bronze
Bizim hayaller başladı.

1669219750423.png

1669220133711.png

Son düzenleme:

lydran

80+
Gelirse Türkiyeye Jesus'tan Dolayı Fenere Gelir Diye Düşünüyorum. Ayrıca Mali Açıdan En İyi Takım Fener Olduğu İçin Bana daha olası geliyor.
GS'ye Gelme ihtimali, Fenere Gelme İhtimalinden Düşük bence.

Yani Ben Şahsen Ronaldo'nun Okan Buruk'un Teknik Direktör Olduğu Takıma gelmek isteyeceğini düşünmüyorum. Tabi Bunlar Benim Fikirlerim.

Tilsch

80+ Bronze
Gelirse Türkiyeye Jesus'tan Dolayı Fenere Gelir Diye Düşünüyorum. Ayrıca Mali Açıdan En İyi Takım Fener Olduğu İçin Bana daha olası geliyor.
GS'ye Gelme ihtimali, Fenere Gelme İhtimalinden Düşük bence.

Yani Ben Şahsen Ronaldo'nun Okan Buruk'un Teknik Direktör Olduğu Takıma gelmek isteyeceğini düşünmüyorum. Tabi Bunlar Benim Fikirlerim.
O açıdan haklısınız fakat bu adam defalarca Gs ile karşılaştı.Doğal olarak bir aşinalığı vardır kulübe.Ama olacaksa bile ben de sizin gibi Fb ye geleceğini düşünüyorum bir Gsli olarak.

lydran

80+
O açıdan haklısınız fakat bu adam defalarca Gs ile karşılaştı.Doğal olarak bir aşinalığı vardır kulübe.Ama olacaksa bile ben de sizin gibi Fb ye geleceğini düşünüyorum bir Gsli olarak.
Teşekkürler, Fikrinizden Dolayı değil fikrime saygı duyduğunuz için teşekkür ediyorum. Malum Toxic DA Futbol Kitlesinde Böyle Bir Özellik bulunmuyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,061,949
Üyeler
168,710
Son üye
Saymens
Top Bottom