OnurCiftci26
80+ Bronze
Bizim hayaller başladı.
Son düzenleme:
Hocam hangi sayfanın gönderisi acaba?
Gelirse Türkiyeye Jesus'tan Dolayı Fenere Gelir Diye Düşünüyorum. Ayrıca Mali Açıdan En İyi Takım Fener Olduğu İçin Bana daha olası geliyor.
Tek evi 17 kişiye satsın lütfen erden abi sen sat ben yatacam hapsi.Hayali bile güzel. NEF dün en pahalı 10 villasını satışa çıkardı diye haber görmüştüm. Erden Timur neler düşünüyor.
Kendi sayfasındaki son post.Hocam hangi sayfanın gönderisi acaba?
Bu göreve ben de hazırım. Yeter ki Ronaldo gelsin.Tek evi 17 kişiye satsın lütfen erden abi sen sat ben yatacam hapsi.
O açıdan haklısınız fakat bu adam defalarca Gs ile karşılaştı.Doğal olarak bir aşinalığı vardır kulübe.Ama olacaksa bile ben de sizin gibi Fb ye geleceğini düşünüyorum bir Gsli olarak.Gelirse Türkiyeye Jesus'tan Dolayı Fenere Gelir Diye Düşünüyorum. Ayrıca Mali Açıdan En İyi Takım Fener Olduğu İçin Bana daha olası geliyor.
GS'ye Gelme ihtimali, Fenere Gelme İhtimalinden Düşük bence.
Yani Ben Şahsen Ronaldo'nun Okan Buruk'un Teknik Direktör Olduğu Takıma gelmek isteyeceğini düşünmüyorum. Tabi Bunlar Benim Fikirlerim.
Teşekkürler, Fikrinizden Dolayı değil fikrime saygı duyduğunuz için teşekkür ediyorum. Malum Toxic DA Futbol Kitlesinde Böyle Bir Özellik bulunmuyor.O açıdan haklısınız fakat bu adam defalarca Gs ile karşılaştı.Doğal olarak bir aşinalığı vardır kulübe.Ama olacaksa bile ben de sizin gibi Fb ye geleceğini düşünüyorum bir Gsli olarak.