Neler Yeni

🔥🔥Galatasaray yönetimi, Ronaldo ile temasa geçti!!

tamer oyunda

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,658
İsim
-
Konuyla Alakasız Mesaj / Spam
Hatırla mı oluyor bu işler yoksa prestijle kupayla falan mı?
Wow, wow, ner'den?
Yükseklerdeyim yine ben, ben
Değişim dolu yaşasak, Ben 10
Hayatı üstüme feshederken hiç poz vermem
Ortama takılırım erkenden
Elini tutmam için daha erken
Seni bulmam için zaman vermem
Soyadımla sana eşlik et'ceksem
Lütfen, lütfen
Cam bardak olsun lütfen
Alın üstümden lütfen
Sen püflesen ben küsmem, ya

Ahmet Öztürk

80+ Bronze
Başkanım neler neler yapıyor.
1657139180798.png

The Batman

80+ Silver
ben gelmesini istemem yazık olur her takım nerdeyse şike yapıyor rezil oluruz zamanında drogba türkiye alehinde konuşmuştu ronaldo trde şike var derse tr futbol biter

OnurCiftci26

80+ Bronze

💥Son Dakika| Okan Buruk, takımda 7 numara dolu olduğundan Cristiano Ronaldo'yu vetö etti.
Böyle bir iddiaa var hocam sence olabilir mi?

1-Galatasaray Arap Şirketi ile stad İsmi Ve Göğüs Sponsorluğu Görüşüyordu. Anlaşma Tamamlanmış

2-Arap Şirketi. Galatasaray Yönetimine Bu Anlaşmayı Yaptık Ama Bunu Anlaşmayı Tüm Dünyaya Duyurmamız Lazım. Bu Yüzden Öyle Bir Oyuncu Getirelim Ki Tüm Dünya Bizim Şirketi ve Galatasarayı Konuşsunlar. Prestijimiz Yükselsin Demişler.

3-Bu Yüzden Arap Şirketi. Yönetime C.Ronaldo’yu Alalım 1 Sene Oynasın Sizde. Bizde Size vereceğimiz Paranın 3/2 Ronaldo’ya Verelim Demişler. Yönetim Bu Teklifi Kabul Etmişler. Ama Yönetim Altını Çize Çize Biz Bu Transfer İçin Bir Kuruş Harcamayız Asla Harcamayız. Ona Göre Sponsorluk Anlaşmasında Bu Maddeyi Koyarız Tüm Maddi Yükümlülük Şirketinizi Aittir Diye. Maddeyi Ekleriz Demişler.

Arap Şirket İlk Kontağı Kurmuş Ronaldo ile Temaslara Başlanmış.

Galatasaray Ronaldo Transferi Olursa Diye Evander’i Bekletmeye Almış. Ronaldo Gelirse Evander Almaya Gerek Yok Demiş Yönetim

Arap Şirket Transfer Olursa Galatasaray Stadında Ronaldo’yu Tanıtacağız. Yönetimde Daha Sonra Galatasaray Adasında Çok Çok Çok Büyük Hem Açılış Hem Kutlama hazırlığı Yapmaya Başlamış Ayrıyeten Arap Basını Ronaldo’nun Forması Birçok Dünya Üzerinde Satılacak Yani Size Gelir Olarak Daha Çok Para Girecek Demişler.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,061,969
Üyeler
168,716
Son üye
ilberhoca
Top Bottom