Kıvanç🖱️
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,885
Satıcı güvenilir mi bilemiyorum hocam fiyat abartılı düşük, sahte olabilir. Amazon a güveniyorum bu konuda...Bu iki terlik aynı değil mi hocam?
![]()
Crocs Crocband Unisex Siyah Terlik - PttAVM
Crocs Crocband Unisex Siyah Terlik ve aradığın yüzlerce farklı ürün çeşitleri uygun fiyatlarla online satın almak için incelemeye başla! - 2025www.pttavm.com
pttde o fiyata orijinal olma ihtimali yok alabiliyoken amazon trden alBu iki terlik aynı değil mi hocam?
![]()
Crocs Crocband Unisex Siyah Terlik - PttAVM
Crocs Crocband Unisex Siyah Terlik ve aradığın yüzlerce farklı ürün çeşitleri uygun fiyatlarla online satın almak için incelemeye başla! - 2025www.pttavm.com
pttde o fiyata orijinal olma ihtimali yok alabiliyoken amazon trden al
Aldım bakalım denildiği kadar rahat mı?Satıcı güvenilir mi bilemiyorum hocam fiyat abartılı düşük, sahte olabilir. Amazon a güveniyorum bu konuda...
Bunu zaten dışarıda gezmek için değil de genel de sağlık personelleri alıyor malum sürekli giydikleri için ayakkabı yerine terlik mecbur gibi bir şey oluyorGüzel gözükmüyor ki, yada ben terlik sevmiyorum.
Yakışıyor onlara ama heBunu zaten dışarıda gezmek için değil de genel de sağlık personelleri alıyor malum sürekli giydikleri için ayakkabı yerine terlik mecbur gibi bir şey oluyor
orjinal mi ona göre alacağımYakışıyor onlara ama he![]()
Orjinal.orjinal mi ona göre alacağım