Neler Yeni

❌İndirim Bitti! EFSANE Logitech K120 Klavye İndirimde Stoklarla Sınırlı.

Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Süleyman Aydın
Bunun benzeri bir model var bende. Sanırım 10 yıldan fazla oldu. Halen kullanıyorum. Yedek klavye olarak güzel iş görüyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
72
İsim
Erkan
tespit yanlış.
bu klavyeyi kullanan avukat,yazılımcı müdür tanıdığım var :D
Var bende kullandım hatta bir taneside duruyor a4tech var bende eskiden Microsoft klavyeleri vardı kablosuz o da var ama mekanik argb çıkınca onlar rafa kalktı bende g213 var o bile duruyor kullanmıyorum Logitech g105 klavyeler de duruyor hemde 3 adet 1ni hediye ettim eskiden ucuzdu bu kadar pahalı değildi

Nurrest

80+
Var bende kullandım hatta bir taneside duruyor a4tech var bende eskiden Microsoft klavyeleri vardı kablosuz o da var ama mekanik argb çıkınca onlar rafa kalktı bende g213 var o bile duruyor kullanmıyorum Logitech g105 klavyeler de duruyor hemde 3 adet 1ni hediye ettim eskiden ucuzdu bu kadar pahalı değildi
şimdi nedendir bilmiyorum felekat pahalı olmuşlar.
türkiyede herşeyini kendi üreten klavye üreticisi varmı acaba. onlara yönelsek.

Dahası  
Reaksiyon skoru
72
İsim
Erkan
şimdi nedendir bilmiyorum felekat pahalı olmuşlar.
türkiyede herşeyini kendi üreten klavye üreticisi varmı acaba. onlara yönelsek.
Gerçekten çok ucuzdu o kadarki bit pazarına bile bedava idi şimdi deli paralar a4tech iyidi Logitech en iyisidi şimdi kimse yüzüne bakmıyor bende g213 aldım güzel klavye ama çift basma olayı var sokup temizlendiğin zaman düzeliyor ama sök tak sök tak o yüzden g105 hepsinden iyi sök yıka tekrar tak çalışıyor inanılacak gibi degil eskiler harbiden iyiymiş bende yok çocuklarda var benim klavye eski bizim gibi

Nurrest

80+
Gerçekten çok ucuzdu o kadarki bit pazarına bile bedava idi şimdi deli paralar a4tech iyidi Logitech en iyisidi şimdi kimse yüzüne bakmıyor bende g213 aldım güzel klavye ama çift basma olayı var sokup temizlendiğin zaman düzeliyor ama sök tak sök tak o yüzden g105 hepsinden iyi sök yıka tekrar tak çalışıyor inanılacak gibi degil eskiler harbiden iyiymiş bende yok çocuklarda var benim klavye eski bizim gibi
g105 çok iyidi ama artık bulamıyorum satılmıyor herhalde.
a4tech de var bende oda çok sağlam a4tech satıp yerine k120 aldım k120 de satcam g213 gibi bir şey almayı düşünüyorum bulursam g105 alcam.
al sat yaparak klavye yükseltiom :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
72
İsim
Erkan
g105 çok iyidi ama artık bulamıyorum satılmıyor herhalde.
a4tech de var bende oda çok sağlam a4tech satıp yerine k120 aldım k120 de satcam g213 gibi bir şey almayı düşünüyorum bulursam g105 alcam.
al sat yaparak klavye yükseltiom :D
ben alırım hiçbir şey satmamev pc çöplüğü en 4 kasa var 2 de boş 1 de anakrt işemci ram var 1155 cipsetli h77 i7 işlemci var duruyor 16 gb ram alıyoruz satmıyoruz duruyor olmadı hediye edicem

Top Bottom