artar kesinlikle croosfire bağlantısı yapmasan bile artarelimde 2 adet amd kart var crossfire ile 2 karttan kazım oranı artarmı
Hocam peki rx5500xt 4 gb ile mining yapiliyormuartar kesinlikle croosfire bağlantısı yapmasan bile artar
yapılır fakat 4gb vram düşük kalabilirHocam peki rx5500xt 4 gb ile mining yapiliyormu
yapılır fakat eth mining yapamazsın ravencoin beam vs kazanımı yapabilirsin onların gelirleri de eth ye göre cidden düşük ay sonunda pek bir şey kazanamazsın ben tavsiye etmem uğraştığına değmez bana kalırsaHocam peki rx5500xt 4 gb ile mining yapiliyormu
Rx 570 4gb modeli nasi eth kasiyor pekiyapılır fakat eth mining yapamazsın ravencoin beam vs kazanımı yapabilirsin onların gelirleri de eth ye göre cidden düşük ay sonunda pek bir şey kazanamazsın ben tavsiye etmem uğraştığına değmez bana kalırsa
kasılmıyor zaten kim yapıyormuş onu videoda falan gördüysen muhtemelen eski video falandır şuan eth kazmak için min 5gb vram gerekiyorRx 570 4gb modeli nasi eth kasiyor peki
İnternette yaziyo video görmedim bi sorayim dedim i yuzdenkasılmıyor zaten kim yapıyormuş onu videoda falan gördüysen muhtemelen eski video falandır şuan eth kazmak için min 5gb vram gerekiyor