Neler Yeni

Çözüldü✓ CRU Sonrası Siyah Ekran

Hayallet

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Furkan
Resident Evil 4 (2005) oynamak uğruna saçma bir problem yaşıyorum. Monster laptop sahibiyim. Bu oyunu oynamak için çözünürlük değiştirmem gerektiği bilgisine ulaştım ve CRU programını kurdum çözünürlük değiştirdim ve siyah ekran aldım. Daha sonra PC yi TV ye bağlayarak programı kaldırdım. Oyunu iade ettim bir daha oynamamak üzere fakat sorunum çözülmedi. Programı kaldırmama rağmen hâlen siyah ekran alıyorum. Yalnızca TV ye bağlayarak görüntü alabiliyorum. Tüm driverlarım güncel. Servise güvenemiyorum. Yardımlarınızı bekliyorum.

Son düzenleme:

F1nerF1rst

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,364
İsim
Hasancan Bekdemir
İlgilendiği Kategoriler
Toplama Bilgisayar Oyunlar Driver Problemleri
Resident Evil 4 (2005) oynamak uğruna saçma bir problem yaşıyorum. Monster laptop sahibiyim. Bu oyunu oynamak için çözünürlük değiştirmem gerektiği bilgisine ulaştım ve CRU programını kurdum çözünürlük değiştirdim ve siyah ekran aldım. Daha sonra PC yi TV ye bağlayarak programı kaldırdım. Oyunu iade ettim bir daha oynamamak üzere fakat sorunum çözülmedi. Programı kaldırmama rağmen hâlen siyah ekran alıyorum. Yalnızca TV ye bağlayarak görüntü alabiliyorum. Tüm driverlarım güncel. Servise güvenemiyorum. Yardımlarınızı bekliyorum.
Ddu ile driver sil

LEFT

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
400
İsim
LEFT
Bu yüzden laptoplara yapılması önerilmiyor.

Hayallet

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Furkan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu yüzden laptoplara yapılması önerilmiyor.
Maalesef bunun geç farkına vardım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Görüntü alabilmek için PC yi tekrar TV ye bağladım cru dan ayarları sıfırladım ve tekrar başlattım. Sorun çözüldü.

Top Bottom