🔥İndirim Crucial 16 GB DDR5 Laptop RAM 1.315 TL

Anladım ben iptal eder geçerim thh ile uğraşmaya değmez
Site de 8 GB ile ilgili hiçbir şey yok ki. Nasıl oluyor bu böyle anlamadım. Karar bizden yana çıkabilir.

Bilerek bu sekılde yapıyorlar kı bız ıptal etmeyelım ceza cok cıkıyor musterı alıp ıade etsın en azından sadece kargo parası odenerız dıye dusunuyorlar.

Site de 8 GB ile ilgili hiçbir şey yok ki. Nasıl oluyor bu böyle anlamadım. Karar bizden yana çıkabilir.
İptal talebi yollamıştım ama kargoya verildi bahanesiyle iptal edilmemişti. Şimdi de baktığımda kargodan geri çekilmiş, iade olarak gözüküyor. Ne yapıyorlar belli değil. Size teslim edilmiş miydi edildiyse 8 GB mı?

Acer marka kullanan Crucial model dikkat etsin laptop için. Bazı modellerde uyumluluk, stabil çalışmama sorunu varmış. Acer yetkili öyle dedi

İptal talebi yollamıştım ama kargoya verildi bahanesiyle iptal edilmemişti. Şimdi de baktığımda kargodan geri çekilmiş, iade olarak gözüküyor. Ne yapıyorlar belli değil. Size teslim edilmiş miydi edildiyse 8 GB mı?
Az önce iadeye gönderdim teslim almadım. Dün tüketici hakem heyetine gittim bir şey yapabilir miyiz diye yapamayız dediler.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bilerek bu sekılde yapıyorlar kı bız ıptal etmeyelım ceza cok cıkıyor musterı alıp ıade etsın en azından sadece kargo parası odenerız dıye dusunuyorlar.
Belgelerin ekran görüntüsünü alıp ticaret bakanlığına bildirirsek incelenip ceza yiyebiliyorlarmış.

Geri