Neler Yeni

🔥İndirim Crucial 8gb DDR5 647,82 TL

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,447
İsim
Diyarhan
Sanırım burada "knk, dostum, aga, enayi, cahil, velet ve bebe VB..." hitap kelimeleri kullanıyoruz daha forumda yeniyim alışamadım hocam. :D
Normal hayatta nasıl normal konuşuyorsa o şekil konuşuyoruz beyefendi.

Erdem Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,321
İsim
Erdem Arslan
İlgilendiği Kategoriler
Sağlık, Spor, Yabancı Dil
Sek erkek ram i. Çirkin diyen uzun saçını ortadan ikiye ayırıyor. Yalnız mağaza sizden parayı aldıktan sonra kapanabilir.

Shaw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,710
İsim
Fatih
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Mirza
Normal hayatta nasıl normal konuşuyorsa o şekil konuşuyoruz beyefendi.
Yok biraz önce konuları okurken bu hitapları kullananları okudum o yüzden beyfendi yanlış anlamayın @Ckribrahim hocam ile bir derdim yok.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Knk, dostum ve aga kelimeleri diğer yazdıkların ile eş anlama geliyor sanırım senin için.
Hayır hocam yanlış anlamayın bizim orada sadece biz hocam deriz o yüzden hiç alışamadım ve genelde gerçek hayatta benimle dalga geçerken böyle hitab ederler çok zekiler sizin bir suçunuz yok. @Ckribrahim @Sadece Ölüler Görür

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1
Yok biraz önce konuları okurken bu hitapları kullananları okudum o yüzden beyfendi yanlış anlamayın @Ckribrahim hocam ile bir derdim yok.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hayır hocam yanlış anlamayın bizim orada sadece biz hocam deriz o yüzden hiç alışamadım ve genelde gerçek hayatta benimle dalga geçerken böyle hitab ederler çok zekiler sizin bir suçunuz yok. @Ckribrahim @Sadece Ölüler Görür
İyiyle kötüyü ayırt edebiliyorsan sorun yok dostum. Nasıl istiyorsan öyle hitap edebilirsin.

Mehm3t

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
788
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
PC donanım
Son düzenleme:

CloseR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
149
İsim
Buğra Acar
Görüntüsünde bir şey yok soğutucusuz ram işte, RGB ram aldıkta ne oldu rahatsız ediyor diye ışıklarını kapatıyorum :)

Fantastiktürk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
İşin esprisi bir tarafa, sahte RAM'leri duymuştum. Eğer alırsanız mutlaka kontrolünü yapın.

Gerçi sahte DDR5 de olabilir mi bilmiyorum. DDR3-4'te görmüştüm.

Top Bottom