Onu bilmiyorum ama guncelleme ile kalkıyor sorunlarıda nerden güncelliycem kendi uygulmasından yoksa benim attığım linkten mi?
güncel sürümünü nerden indirdin link atar mısın? https://www.crucial.com/support/ssd-support/bx500-support ben burda buldum ama.bx500 480 gb kullanıyorum güncel sürümde sorunsuz çalışıyor memnunum.
Bu konuda link var eğer sağlam ise.evet
Mesaj otomatik birleştirildi:
yok güncellemeyi yapmak için farklı bir yol varsa onuda yaparım bir arkadaş kendi uygulmasını indirip yapabileceğimi söyledi de.
Tam atıyordum bu linki . Bu konuda link var dostum ben burdan buldum indirdim.Bu konuda link var eğer sağlam ise.
Rehber - Sorunlu SSD'ler ve Sorunları
Sizlere sorunlu SSD'ler ve sorunlarını hakkında bilgi vereceğim. Bu SSD'leri kullanılmasını kesinlikle önermiyorum. Bu sorunların çözümü var mı? Bazı sorunlar yazılımsal olabiliyor. Markalar firmware güncellemesi ile çözebiliyorlar. Bazı sorunlar ise donanımsal olabiliyor bu yüzden çözümü...donanimarsivi.com
rarı indirtikten sonra nasıl kurucam?Bu konuda link var eğer sağlam ise.
Rehber - Sorunlu SSD'ler ve Sorunları
Sizlere sorunlu SSD'ler ve sorunlarını hakkında bilgi vereceğim. Bu SSD'leri kullanılmasını kesinlikle önermiyorum. Bu sorunların çözümü var mı? Bazı sorunlar yazılımsal olabiliyor. Markalar firmware güncellemesi ile çözebiliyorlar. Bazı sorunlar ise donanımsal olabiliyor bu yüzden çözümü...donanimarsivi.com
rarı indirince nasıl kurdunTam atıyordum bu linki . Bu konuda link var dostum ben burdan buldum indirdim.
içinde .exe uzantılı dosya olmalı onu çalıştırın.rarı indirtikten sonra nasıl kurucam?
Mesaj otomatik birleştirildi:
rarı indirince nasıl kurdun
teşekkür ederim sistemi kurunca deniycemiçinde .exe uzantılı dosya olmalı onu çalıştırın.
çok karışık
Yazılımın güncelmiş zaten dostum