Neler Yeni

Çözüldü✓ itopya.com rezaletliği

NZXT

80+ Bronze
İşte bu yüzden,2 kuruş fazla verip tanıdığım mağazalardan alıyorum, en azından bir sorun olduğunda arkamda oluyorlar, ürünü onlardan aldığım için. Ucuz malın yahnisi iyi olmaz ve olmayacaktır.

tranki

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Raki
İşte bu yüzden,2 kuruş fazla verip tanıdığım mağazalardan alıyorum, en azından bir sorun olduğunda arkamda oluyorlar, ürünü onlardan aldığım için. Ucuz malın yahnisi iyi olmaz ve olmayacaktır.
Ucuz veya pahalilikla ilgisi yok hepsi satış yapana kadar varlar sonrasında ki destek süreçleri asla yok kim kime dum duma kalınıyor. Rezillikten başka bir şey değil.

montenegro98

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
449
İsim
burak karadağ
Bence tümüyle mahkemeye taşıyın hocam. Haklı olduğunuz yerde haksız konuma düşersiniz.
hocam mart 22 den beri thh den de cevap gelmedi savunması istendi olarak duruyor gerçekten artık bunaldım hepsi topu başkasına atıyor benim tek isteğim monitörü dükkanın ortasında paramparça edip kendi paramla yeni monitör siparişi vermek.
Mesaj otomatik birleştirildi:

birde gidip yok yurtiçi kargoda tutanakmış cart curt uğraşamam adamlar monitörün bana kırık geldiğini kabul etmiyorlar alıp bakmamışlar bile kutu hasarlı diye geri göndermişler direk.alsalar bile size gönderirken sıfır kapalı kutu geldi siz bize yollarken kırılmıştır diyecekler biliyorum :D

EmreUzn3

80+ Bronze
hocam mart 22 den beri thh den de cevap gelmedi savunması istendi olarak duruyor gerçekten artık bunaldım hepsi topu başkasına atıyor benim tek isteğim monitörü dükkanın ortasında paramparça edip kendi paramla yeni monitör siparişi vermek.

birde gidip yok yurtiçi kargoda tutanakmış cart curt uğraşamam adamlar monitörün bana kırık geldiğini kabul etmiyorlar alıp bakmamışlar bile kutu hasarlı diye geri göndermişler direk.alsalar bile size gönderirken sıfır kapalı kutu geldi siz bize yollarken kırılmıştır diyecekler biliyorum :D
güncel durum ne üşendim okumayı

Ysuflix

80+ Gold
Müşteri memnuniyetini yüksek tutmak influencerlara, metrolara, oraya buraya reklam vermeye benzemiyor. İtopya sadece satar. İtopyadan aldığın ürünün garantisi olmaz. Ama rakipsiz fiyat olursa mecbur kalıyoruz napalım.

montenegro98

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
449
İsim
burak karadağ
güncel durum ne üşendim okumayı
monitör bana şuan geri dönüyor itopyadan biri teknik servisle tekrar görüşüp bana döneceklermiş fakat sorunun çözüleceğini hiç sanmıyorum,ayrıca süreç bir bu kadar daha uzar

sfky9842

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
926
İsim
SEFA KAYA
influencer değilseniz onlar için bir hiçsiniz :)

montenegro98

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
449
İsim
burak karadağ

montenegro98

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
449
İsim
burak karadağ
kargo bana geri döndü ve 220 tl ödemesi var :D

Ritim Ustası

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,088
İsim
Mehmet Yılmaz
panel arızası nedeniyle teknik servise gönderdiğim monitörümün 2.5 ay sonrasında gelen sıfır ürünün hali :) 2.5 aylık süreçte 0 ilgi 0 alaka itopya.com'a teşekkürler,bu siteden birdaha ne alışveriş yaparım ne yaptırırım.

her gün gelip konuyu yükselteceğim herkes görsün nekadar ilgi ve alaka ile çalıştıklarını

güncelleme : itopya tarafından arandım monitörün kırık halinin fotoğrafını whatsap üzerinden kendisine ilettim ve bana denilen şey kargocu geldiğinde onlara ilettiniz mi tutanak tuttunuz mu? bende koca kutuyu açıp kurana kadar hangi kargocu bekler diye cevap verdim.servis ile aranızda uyuşmazlık olabilir bu durumu kabul etmeyebilirler dedi,siz ürünü gönderdikten sonra bana fotoğraf iletin sürecin hızlı ilerlemesi için bizzat ben ilgileneceğim dedi bende gülerek tamam teşekkür ederim dedim ürün az önce kargoya verdi

Güncelleme: kargoyu bugün teknik servis teslim almadan iade etmiş.itopya tarafından bizzat ilgileneceğim diyen kisiye de ulaşamıyorum teknik servisi aradım birbirlerinden haberleri yok ürünü kargodan geri çekeceklerini söylediler gerçekten sabrımı sınıyorlar artık :)

Az önce techpro tarafından arandım kargoda hasar var marka bu monitörü hicbirsekilde kabul etmiyor ürün size geri dönüyor dendi ben bu monitörü alıp itopya mağazasına gidip dükkanın ortasinda paramparça edip geri döneceğim
İtopya kadar rezalet firma yok gerek Donanım Arşivi ve diğer teknoloji kanalları bu site ile anlaşmalı sistem çıkarmasın artık takipçilerinin arkasında dursun bende Xbox gamepad de sorun yaşamıştım sorunu itopya ile değil microsoft ile halletim

montenegro98

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
449
İsim
burak karadağ
İtopya kadar rezalet firma yok gerek Donanım Arşivi ve diğer teknoloji kanalları bu site ile anlaşmalı sistem çıkarmasın artık takipçilerinin arkasında dursun bende Xbox gamepad de sorun yaşamıştım sorunu itopya ile değil microsoft ile halletim
:D şimdi diyeceklerki kargoyu tekrar geri bize gönderin bi 2 ay daha bekletiliriz :D

montenegro98

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
449
İsim
burak karadağ
güncelleme; 4 aylık süre sonunda yeni monitör elime ulaştı şimdilik bir sorun yok şükür :)

hashasii

80+ Bronze
güncelleme; 4 aylık süre sonunda yeni monitör elime ulaştı şimdilik bir sorun yok şükür :)
Kargonun 200tl ödemeyle dönmesinden sonrasını anlatır mısınız?

Bir de hocam konuyu niye çözüldü yaptınız? Bu rezillik sizin için bitince bitmiş mi oldu? Siz sahte bi kahraman mısınız?

Top Bottom