Neler Yeni

Crucial BX500 Sorunlar.

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

vagabond enjoyer
Moderatör
En İyi Cevap
26
Ben kullanıyorum sıcaklığı test sırasında 45i geçmiyor yazma değerleri normalin üstünde okuma değeri 20mb aşağıda. Sağlığı 670gb yazmama rağmen hala 100. Sorunuz varsa sorabilirsiniz.
Dostum sıcaklık sorunu tek tük var zaten değerler ise hızlı zaten ona lafımız yok. Crystal Disk Mark gibi testlerde ise her SSD disk olduğundan fazla çıkıyor. Bir bilgi vereyim üst üste test yaparsanız gösterdiği hız artıyor :D 670 GB ise çok az bir değer 100 olması şuanlık normal. Ben 670 GB değeri formattan sonra 10-15 günde yazıyorum. 1.5 TB falan olsun sağlık düşerse sıkıntı var.

İzzet Safa Sun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
242
İsim
İzzet Safa Sun
Dostum sıcaklık sorunu tek tük var zaten değerler ise hızlı zaten ona lafımız yok. Crystal Disk Mark gibi testlerde ise her SSD disk olduğundan fazla çıkıyor. Bir bilgi vereyim üst üste test yaparsanız gösterdiği hız artıyor :D 670 GB ise çok az bir değer 100 olması şuanlık normal. Ben 670 GB değeri formattan sonra 10-15 günde yazıyorum. 1.5 TB falan olsun sağlık düşerse sıkıntı var.
Bakalım zaman gösterecek her şeyi.

soyluadam

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Ben kullanıyorum sıcaklığı test sırasında 45i geçmiyor yazma değerleri normalin üstünde okuma değeri 20mb aşağıda. Sağlığı 670gb yazmama rağmen hala 100. Sorunuz varsa sorabilirsiniz.
Dostum bu 3 şahıs amacı mesaj kasmak sanırsam önüne ne gelirse kötüleme yarışındalar anlamış değilim.

isimsizüye

80+ Gold
Dostum bu 3 şahıs amacı mesaj kasmak sanırsam önüne ne gelirse kötüleme yarışındalar anlamış değilim.
herhalde anlamış değilsin sen ? biz burda sorunlarımızı atıyoruz ürün kötülediğimizde yok sorunlu diyoruz. ssd hasarda görmedi hala ssd yi savunuyorsun 2tb veri düşmüş

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
knk İlk aldığımda aynısıydı değerler yemin ederim. Sonra bu hale geldi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Her şeyi kötülesek sistem önermeyiz.

muratsoner

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
353
İsim
Murat Soner
knk İlk aldığımda aynısıydı değerler yemin ederim. Sonra bu hale geldi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Her şeyi kötülesek sistem önermeyiz.
İnsanlar biraz şey sanıyor kardeşim biz bir ürünü bilerek kötülüyoruz. Aslında o ürün en iyisi fakat tek bizde olsun diye bunu yapıyoruz. Böyle düşünen insanlar biraz bencil oluyorlar. Geçmişlerinde genellikle bir sorunları oluyor ve onu atamıyorlar. Sonuç böyle oluyor. Yaşın küçük fakat araştırıyorsun pes etmeni istemem. Görmezden gelip devam et.

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
İnsanlar biraz şey sanıyor kardeşim biz bir ürünü bilerek kötülüyoruz. Aslında o ürün en iyisi fakat tek bizde olsun diye bunu yapıyoruz. Böyle düşünen insanlar biraz bencil oluyorlar. Geçmişlerinde genellikle bir sorunları oluyor ve onu atamıyorlar. Sonuç böyle oluyor. Yaşın küçük fakat araştırıyorsun pes etmeni istemem. Görmezden gelip devam et.
Aynen.

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

vagabond enjoyer
Moderatör
En İyi Cevap
26
Nereden biliyorsun ya.
Seni FBI mı gönderdi?
Hocam yarın sınavım var dediniz, bu aralar sadece sizin konuşma sınavınız yok. Sonuçta gidip öğretmen önünde yazılı olmayacağına göre bunu söylemek için FBI olmak lazım değil bence :D

Top Bottom