Crucial BX500 SSD Deneyimler

Crucial BX 500 ile alakalı güncellemeyi kurmam zorunlu mu? kurmassam sorun yaşar mıyım?

Kesin performans kaybı kaçta başlar emin değilim. %80'in altına düşmediği sürece iyi sanırım.
White Ravens değerlerini paylaşmıştı 5.2 TB yazmış ve %7 düşmüş, arkadaş 4.8 TB yazmış %4 düşmüş bence fazla hâlâ sağlık sorunu devam ediyor anladığım kadarıyla. Tekrar eklemenizi öneririm rehberinize.
Screenshot_33.png

Crucial BX 500 ile alakalı güncellemeyi kurmam zorunlu mu? kurmassam sorun yaşar mıyım?
crucial kendi programını kurup günceleyebilirsin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

White Ravens değerlerini paylaşmıştı 5.2 TB yazmış ve %7 düşmüş, arkadaş 4.8 TB yazmış %4 düşmüş bence fazla hâlâ sağlık sorunu devam ediyor anladığım kadarıyla.Alıntıyı görüntüle
80 altı düşerse iade vericem büyük ihtitimal

Gereksiz hızlı düşüyor, Samsung yine her anlamda kalitesini konuşturmuş, Sandisk, Kingston, WD gibi SSD'lerde de düşmüyor bu kadar. Samsung ile kıyaslıyordum bu SSD'yi. Yakın performansları var diyordum. Isı sorunu da çözülmüş mis gibi olmuş üstelik daha ucuz diyordum Momentum Cache de cabası ama hâlâ sağlık sorunu var. Bu videoya bakabilirsin 1-1.5 yıl süresince Samsung SSD'ye 6049421 GB veri yazmışlar hâlâ sağlığı %100. Bundan sonra Crucial önermeyeceğim. @Emirhandkee bu sağlık sorununu tekrar eklemeni öneririm normal değil bu değerler.

Gereksiz hızlı düşüyor, Samsung yine her anlamda kalitesini konuşturmuş, Sandisk, Kingston, WD gibi SSD'lerde düşmüyor bu kadar. Samsung ile kıyaslıyordum bu SSD'yi. Yakın performansları var diyordum. Isı sorunu da çözülmüş mis gibi olmuş üstelik daha ucuz diyordum ama hâlâ sağlık sorunu var. Bu videoya bakabilirsin 1-1.5 yıl süresince Samsung SSD'ye 6049421 GB veri yazmışlar hâlâ sağlığı %100. Bundan sonra Crucial önermeyeceğim. @Emirhandkee bu sağlık sorununu tekrar eklemeni öneririm normal değil bu değerler.
bakalım nolcak 80 ne kadar düşerse İade edip Samsung 970 evo m2 ye geçerim genede yeni ssd alıcam

bakalım nolcak 80 ne kadar düşerse İade edip Samsung 970 evo m2 ye geçerim genede yeni SSD alıcam
Gereksiz hızlı düşüyor, 4800 GB'da %4 düşmüş. Klasik oyun indirip kuran biri rahatlıkla bu değere ulaşır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,563
Üyeler
189,108
Son üye
sekipp
Geri