Kesin performans kaybı kaçta başlar emin değilim. %80'in altına düşmediği sürece iyi sanırım.sorun yaşarmyıım 90na düşerse ?
80 altı düşerse iade alırlarmı iade alırlarmı vatan ?Kesin performans kaybı kaçta başlar emin değilim. %80'in altına düşmediği sürece iyi sanırım.
Ömrü 80TB mış.4.8 TB yazmış o kadar çok değil. Ben de alalı 1 ay oluyor neredeyse 4.1 TB yazdım hâlâ 100 olması gereken de bu zaten. Benim de hız sorunum var.
Bilgim yok.80 altı düşerse iade alırlarmı iade alırlarmı vatan ?
White Ravens değerlerini paylaşmıştı 5.2 TB yazmış ve %7 düşmüş, arkadaş 4.8 TB yazmış %4 düşmüş bence fazla hâlâ sağlık sorunu devam ediyor anladığım kadarıyla. Tekrar eklemenizi öneririm rehberinize.Kesin performans kaybı kaçta başlar emin değilim. %80'in altına düşmediği sürece iyi sanırım.
crucial kendi programını kurup günceleyebilirsin.Crucial BX 500 ile alakalı güncellemeyi kurmam zorunlu mu? kurmassam sorun yaşar mıyım?
80 altı düşerse iade vericem büyük ihtitimalWhite Ravens değerlerini paylaşmıştı 5.2 TB yazmış ve %7 düşmüş, arkadaş 4.8 TB yazmış %4 düşmüş bence fazla hâlâ sağlık sorunu devam ediyor anladığım kadarıyla.Alıntıyı görüntüle
arkadaş bana şu zipten kurmamı önerdi Crucial BX500 Firmware güncellemesi için tıklayın.crucial kendi programını kurup günceleyebilirsin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
80 altı düşerse iade vericem büyük ihtitimal
bakalım nolcak 80 ne kadar düşerse İade edip Samsung 970 evo m2 ye geçerim genede yeni ssd alıcamGereksiz hızlı düşüyor, Samsung yine her anlamda kalitesini konuşturmuş, Sandisk, Kingston, WD gibi SSD'lerde düşmüyor bu kadar. Samsung ile kıyaslıyordum bu SSD'yi. Yakın performansları var diyordum. Isı sorunu da çözülmüş mis gibi olmuş üstelik daha ucuz diyordum ama hâlâ sağlık sorunu var. Bu videoya bakabilirsin 1-1.5 yıl süresince Samsung SSD'ye 6049421 GB veri yazmışlar hâlâ sağlığı %100. Bundan sonra Crucial önermeyeceğim. @Emirhandkee bu sağlık sorununu tekrar eklemeni öneririm normal değil bu değerler.
Gereksiz hızlı düşüyor, 4800 GB'da %4 düşmüş. Klasik oyun indirip kuran biri rahatlıkla bu değere ulaşır.bakalım nolcak 80 ne kadar düşerse İade edip Samsung 970 evo m2 ye geçerim genede yeni SSD alıcam
Aman boşverin hocam Samsung 970 Evo ya geçicem zaten babamı bu konuda ikna ettimGereksiz hızlı düşüyor, 4800 GB'da %4 düşmüş. Klasik oyun indirip kuran biri rahatlıkla bu değere ulaşır.