Cevdet Sunay
80+ Platinum
Dahası
Frequency (mt/s)freq ne ? böyle şuanki fotosunu atayım Alıntıyı görüntüle
Frequency (mt/s)freq ne ? böyle şuanki fotosunu atayım Alıntıyı görüntüle
3400 yazdım başka ne yapayım nereye basayımFrequency (mt/s)
Calcute'e bas dün yaptığın gibi.3400 yazdım başka ne yapayım nereye basayım
sen mesaj atmadın diye kapattım tekrar yapıyorum sonra da catue safe ye bastktan sonra sana fotosunu buraya atacamCalcute'e bas dün yaptığın gibi.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Calcute Safe'e basacaksın.
Aynen öyle.sen mesaj atmadın diye kapattım tekrar yapıyorum sonra da catue safe ye bastktan sonra sana fotosunu buraya atacam
hepsi doğru mu memory rank ı ne yapayım ?Aynen öyle.
Onu bilmiyorum, sana maksimum 1.360V gir diyor sırasıyla CL16-16-18-16-34-56 gir diyor.hepsi doğru mu memory rank ı ne yapayım ? Alıntıyı görüntüle
Şu programı anlamıyorum ya, çok saçma değerler veriyor.Onu bilmiyorum, sana maksimum 1.360V gir diyor sırasıyla CL16-16-18-16-34-56 gir diyor.
@5x_d4emon de bir baksın.
bios ta ram overclock sıralamasında mı bu sayıları sıra sıra giricem ?Onu bilmiyorum, sana maksimum 1.360V gir diyor sırasıyla CL16-16-18-16-34-56 gir diyor.
@5x_d4emon de bir baksın.
siliyom yaw çok saçma neyse ne yapacam bilmiyorumŞu programı anlamıyorum ya, çok saçma değerler veriyor.
Benim RAM 3000MHz CL16 Hynix A A0 8 katman, bana gelmiş 3600MHz CL 18 öneriyor. Ben 3600MHz CL16 kullanıyorum zaten.
tCL-tRCDWR-tRCDRD-tRP-tRAS-t-RC sırasıyla, ama sil hocamız önermedi.bios ta ram overclock sıralamasında mı bu sayıları sıra sıra giricem ?
tCL 16bios ta ram overclock sıralamasında mı bu sayıları sıra sıra giricem ?
anladım knk ama başka bir çözüm arıyacağım ya sen dedin ya progrma kötü diye bakarım bir çaresinetCL 16
tRCDWR 16
tRCDRD 18
tRP 16
tRAS 34
tRC 56
Bunlardan bahsediyor arkadaş.
Dediği değerleri girebilirsin.anladım knk ama başka bir çözüm arıyacağım ya sen dedin ya progrma kötü diye bakarım bir çaresine