Neler Yeni

Crysis 3 Türkçe dil sorunu

Aragon

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
156
Los Angeles / The United States of America
İsim
Hasan
Dostlar günaydın,
Xbox Game Pass'ten Crysis 3 yükledim, fakat EA Play'de bir sürü dil ve türkçe seçeneği yazıyor olmasına rağmen oyun için de herhangi bir dil ayarı yapamıyorum. Oyun İngilizce ve İngilizce dublaj olarak çalışıyor. Bunun herhangi bir ayarı var mı dosyalar dan yoksa Xbox'ta sadece İngilizce dil seçeneği mi var. Çünkü Xbox'ta oyun adına hiçbir bilgi verilmemiş.

Ekler

• 1.png
    1.png
    730.4 KB · Hit: 244

Serhat-

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,267
İsim
Serhat İsmailoğulları
Steam
steamcommunity.com/id/ByOxyGeN
Bende Xbox üzerinden indirmiştim. Sonra internetten yama indirip kurmuştum.

Aragon

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
156
İsim
Hasan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bende Xbox üzerinden indirmiştim. Sonra internetten yama indirip kurmuştum.
Teşekkür ederimm yapcak bir şey yok artık ingilizce oynayacağım dublaj için istiyordum aslında türkçeyi...

Serhat-

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,267
İsim
Serhat İsmailoğulları
Steam
steamcommunity.com/id/ByOxyGeN

Aragon

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
156
İsim
Hasan
Bu linkten yamayı kurarak türkçe dublaj oynayabilirsiniz.
Hocam öncelikle teşekkür ederim. Fakat çözümünü buldum. Oyunda zaten Türkçe dil ve dublaj desteği varmış fakat ayarı şu şekilde değişiyor anlatayım:
Oyunun dosya konumunu açıyoruz --> System.cfg klasörünü açıyoruz --> g_language=english yazan kısmı ''g_language=turkish'' olarak değiştiriyoruz. İyi oyunlar! =)

Ekler

• 1.png
    1.png
    47.9 KB · Hit: 656
  • asd.png
    asd.png
    33.5 KB · Hit: 626
  • Crysis 3 Screenshot 2022.01.15 - 10.00.06.00.png
    Crysis 3 Screenshot 2022.01.15 - 10.00.06.00.png
    2.1 MB · Hit: 629
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Ufuk Arslan
Hocam öncelikle teşekkür ederim. Fakat çözümünü buldum. Oyunda zaten Türkçe dil ve dublaj desteği varmış fakat ayarı şu şekilde değişiyor anlatayım:
Oyunun dosya konumunu açıyoruz --> System.cfg klasörünü açıyoruz --> g_language=english yazan kısmı ''g_language=turkish'' olarak değiştiriyoruz. İyi oyunlar! =)
bazı videoları izledim not defterini kopyalayıp orijinal olan not defteriyle değiştiriyorlar vs. ve sonucunda oyuna girince siyah ekranda kaldım. siz kopyalayıp değiştirme gibi işlem yaptınız mı yoksa sadece oyunun dosyasının orijinal not defterindeki english kelimesini turkish yapıp bıraktınız mı?

Aragon

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
156
İsim
Hasan
bazı videoları izledim not defterini kopyalayıp orijinal olan not defteriyle değiştiriyorlar vs. ve sonucunda oyuna girince siyah ekranda kaldım. siz kopyalayıp değiştirme gibi işlem yaptınız mı yoksa sadece oyunun dosyasının orijinal not defterindeki english kelimesini turkish yapıp bıraktınız mı?
Hocam konuyu zortlatıyorum. Evet not defterinden değiştirdim.

fuqant

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
Furkan
aybı şeyi yaptım ancak oyun acılırken siayh ekran veriyor, imleç gozukuyor ve sadece ses gelıyor. halledebilen varsa yardımcı olabilir mi

Top Bottom