Alınır. Birkaç gün önce bitirdim ama benim için ortalamanın bi tık üstü. Adamlar vuruş hissi koymayı unutmuş. Silah çeşitliliği az. Senaryo olarak klasik aksiyon filmlerinin bi tık üstü. Süper asker olduğunu hissediyorsun. 2-3 oynamadım. TR dublaj olması iyi ama dublaj kötü konuşma bitiyor karakterin ağzı 2-3sn daha hareket ediyor onu yapamamışlar. Remastered sayılmaz 2007'nin aynısı nefes kesecek bir grafik yok.Steamde 3 oyun 51tl. Alınır mı?
Ben önceden Crysis Trilogy almıştım dün de Crytek Action Pack altım 30TL. Hunt oynadım oyunun eğitimini 45 dk'de bitirdim ama her şeyi okudum. Güzel oyun ama henüz maç oynamadım. Forumca girmemiz var @Gri Caner de oynuyordu.Şimdi paketi aldım. 81tl olanı alın.
Az önce 500tl gömünce ulan ben bunları oynarmıyım diye çok düşündüm. Yaşlanınca online oyunları bırakıp bunları oynarız.Ben zamanında almıştım ama hiç oynamadım öyle kenarda duruyor
AlınırSteamde 3 oyun 51tl. Alınır mı?
Bende de Hunt Showdown oyunu mevcut eğer isterseniz bende ekipe gelebilirim.Alınır. Birkaç gün önce bitirdim ama benim için ortalamanın bi tık üstü. Adamlar vuruş hissi koymayı unutmuş. Silah çeşitliliği az. Senaryo olarak klasik aksiyon filmlerinin bi tık üstü. Süper asker olduğunu hissediyorsun. 2-3 oynamadım. TR dublaj olması iyi ama dublaj kötü konuşma bitiyor karakterin ağzı 2-3sn daha hareket ediyor onu yapamamışlar. Remastered sayılmaz 2007'nin aynısı nefes kesecek bir grafik yok.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ben önceden Crysis Trilogy almıştım dün de Crytek Action Pack altım 30TL. Hunt oynadım oyunun eğitimini 45 dk'de bitirdim ama her şeyi okudum. Güzel oyun ama henüz maç oynamadım. Forumca girmemiz var @Gri Caner de oynuyordu.