KaRincACiK
80+
- Reaksiyon skoru
- 42
crysis'i türkçe alt yazılı mı oynamalıyım yoksa türkçe dublajı da mı eklemeliyim?
full türkçe oyna cidden aşırı kalitelicrysis'i türkçe alt yazılı mı oynamalıyım yoksa türkçe dublajı da mı eklemeliyim?
dublajı eklemek derken otomatik zaten var kesinlikle dublajla oynamalısıncrysis'i türkçe alt yazılı mı oynamalıyım yoksa türkçe dublajı da mı eklemeliyim?
dublajı güzelcrysis'i türkçe alt yazılı mı oynamalıyım yoksa türkçe dublajı da mı eklemeliyim?
bir şey diyeceğim oyun açılmıyor ancak oyun dosyalarından açmam gerekiyor çözüm nedirfull türkçe oyna cidden aşırı kaliteli
oyunu açılmıyor sadece oyun dosyalarına girip açabiliyorum. çözümü var mı? bir de dublaj ve türkçe yapamadım bir türlüdublajı eklemek derken otomatik zaten var kesinlikle dublajla oynamalısın
Oyun dublajlı geliyor zaten ama dublajı iyi değil. Yani sadece dublaj var ama ağız hareketleri falan hiç uyumlu değil.crysis'i türkçe alt yazılı mı oynamalıyım yoksa türkçe dublajı da mı eklemeliyim?
Crack mibir şey diyeceğim oyun açılmıyor ancak oyun dosyalarından açmam gerekiyor çözüm nedir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
oyunu açılmıyor sadece oyun dosyalarına girip açabiliyorum. çözümü var mı? bir de dublaj ve türkçe yapamadım bir türlü