SSD'yi nerden aldınız ve 2.el mi?Alıntıyı görüntüle
Selamlar başlıktaki gibi bundan 1 gün önce %99du şimdi %98 çokda titiz bakarım samsung magicianda bi sıkıntı yok burdan bakınca böyle ben yalan gösterdiğini düşünüyorum sizede sormak istedim açıkçası panik olmaya başladım
Magician'da ne gözüküyor SS atarmısınız?0 ssd hocam garanti gönderme taraftarı değilim açıkçası ben yalan olduğunu düşünüyorum
Hard Disk sentinel'den bakın bakalım.sağlık durumu yok ama good yazıyodu ben gene bi atayım hatta veri olarak orda daha fazla yazılmış gözüküyoor samsung magicianda daha az veri yazılmış gözüküyor Alıntıyı görüntüle
sağlık konusu olarak ne düşünüyorsunuz yalandır değilmi ben panik oldum açıkçası ssdme hiç vurmam kırmamHocam 271TB okunan veri, 85TB yazılan veri var bence problem yok.
ondada aynı hocamHard Disk sentinel'den bakın bakalım.
Yalan değildir hocam okunan ve yazılan veri çok fazla benim SSD değerleri 28/18TB sağlığı 98, yani sizinki iyi.sağlık konusu olarak ne düşünüyorsunuz yalandır değilmi ben panik oldum açıkçası ssdme hiç vurmam kırmam
hocam hard disk sentinel güvenilir mi bede yüklemeyi düşünüyorumHard Disk sentinel'den bakın bakalım.
Ben güvenilir buluyorum. Ama orda veri ne kadar yazdığınızı göstermiyor bilginiz olsun. Sadece sağlığını ve durumunu gösteriyor.hocam hard disk sentinel güvenilir mi bede yüklemeyi düşünüyorum