mutlu pide
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 3
Dahası
Azaltmana gerek yok işte.hayır arkada tb yazıyor onu soruyorum onu nasıl azaltabilirim
Azaltmana gerek yok işte.hayır arkada tb yazıyor onu soruyorum onu nasıl azaltabilirim
Hayır.Garantilik Bi Durum varmı peki
Render vs yaptınız mı hiç? Veya çok kez bazı uygulamarı silip kurdunuz mu? Ama gerçekten çok kez demek istiyorum.Alıntıyı görüntüle
Hocam Böyle Görev Yöneticisi buna bi yardımcı olursanız sevinirim
Mesaj otomatik birleştirildi:
hocam bakarsanız sevinirim gerçekten acil yardıma ihtiyacım var ellerinizi öperim şu sorunu çözelim
hocam bakarmısınız
hocam bakarmısınıız bişey yazdım
hocam sayfalarea bakmadınızmı attım zaten sağlığı %98 fakat uygulama net bişey diyemez inanmıyorum açıkçası yalan olduğunu düşünüyorum ki yalandır değilmi tam net bişey söylemiyor arkadaşlar yalan diyorHard disk Sentinel ssi atın anlarız
83 TB veri yazmışsınız bu düşüş çok normal.hocam sayfalarea bakmadınızmı attım zaten sağlığı %98 fakat uygulama net bişey diyemez inanmıyorum açıkçası yalan olduğunu düşünüyorum ki yalandır değilmi tam net bişey söylemiyor arkadaşlar yalan diyor
Neyin yalan olduğunu düşünüyorsunuz hocam sağlık düşebilir bu çok normal hele SSD'ler HDD'ye oranla daha hızlı düşüş yaşarhocam ben yalan olduğunu düşünüyorum
Arkadaş biraz paranoyak sanırım, foruma girip soru soruyor, güzelce cevaplıyoruz, bize de inanmıyor.Neyin yalan olduğunu düşünüyorsunuz hocam sağlık düşebilir bu çok normal hele SSD'ler HDD'ye oranla daha hızlı düşüş yaşar