HP Kullanıcısı
80+ Bronze
SS Atarmısınız orda sağlığı gösterecektir.ondada aynı hocam
SS Atarmısınız orda sağlığı gösterecektir.ondada aynı hocam
Hocam neden inanmıyorsunuz? 98 işteAlıntıyı görüntüle
bu dostumda sağlık durumu aynıda ben inanmıyorum açıkçası
Vermez. Ona bakacaksan sağlığı diplerde olan SSD'ler HDD'ler bile mis gibi çalışıyordu ben çok gördüm.yalanda olabilirmi hocam siz anlıyosunuz galba hdsentieldede %98 hepsi tam sağlık için bilgi vermezmi
Bende de aynı SSD var ve sağlığı %99. Çokça araştırdım ve şunu diyebilirim:Alıntıyı görüntüle
Selamlar başlıktaki gibi bundan 1 gün önce %99du şimdi %98 çokda titiz bakarım samsung magicianda bi sıkıntı yok burdan bakınca böyle ben yalan gösterdiğini düşünüyorum sizede sormak istedim açıkçası panik olmaya başladım
83TB veri yazmışsın %98 sağlık gayet iyi. Titiz baksan bile eninde sonunda veri yazıldığı için sağlığı düşer zaten, normaldir.ben sağlık durumun hızlı düşüyor ondan inanmıyorum daha dün %99du şimdi %98 yarında %97 olur ssd çok titiz ve özen göstererek bakıyorum
tam net bi cevap yokmu diyosunuz anlamadım crystaldiskmark yalanmı şimdiBende de aynı SSD var ve sağlığı %99. Çokça araştırdım ve şunu diyebilirim:
Alıntıyı görüntüle
85 TB yazılmış ve %2 sağlık düşmüş.
Böyle giderse 4250 TB'da tamamen sağlığı bitecek. Bu da çoğu kişi için 50 yıldan fazla.
Sağlık kısmı SSD'nin firmware'ı tarafından çoğunlukla yazmaya göre report edilir.
ben zaten sağlığı düşeceğini biliyorum şuan sağlığının %98 olduğundan eminmiyiz kesin bi bilgimi veriyor bu uygulama daha dün %99 ken şimdi %98 birazdanda %97de olabilir83TB veri yazmışsın %98 sağlık gayet iyi. Titiz baksan bile eninde sonunda veri yazıldığı için sağlığı düşer zaten, normaldir.