Neler Yeni

Yardım CS 1.6 Düşük FPS Sorunu

ReQo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
just ReQo
Uzun zaman zaman sonra CS 1.6 Jailbreak gireyim dedim, oyun 30 FPS. MSI Afterburner ile CPU - GPU kullanımına baktım, haritaya bakınca GPU kullanımı %5, yere bakınca %70. Ve yere bakınca FPS'im 400'lere kadar çıkıtığı oluyor. Sorum şu; Windowsa Ekran Kartını (Dahili) Zorla Nasıl %100'de Kullandırtabilirim?..

Kara*

80+ Silver
aga bana 200fpsde yeter, ama 30 fps ne ya. Bide cs 1.6da.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ennnnnnn zorlayacak hale getirmem için ne yapmam lazım? Yer dışında Jailbreak mapine baktığımda 20-40 FPS arası gidip geliyor. HUD'u kapattığımda 60 anca oluyor.
Valla bilemiyorum ya en fazla herhalde patates grafik modu falan kurtarır veya gl_texturemode ayarları vs. var olmadı crack kur arasında fark olur mu gözlemlersin. Editli sürüm olarak cs 1.6 nvidia e8 e9 falan yaz bunlarda oyun içi "h" panelde fps kısımları var oradan ayar yapılıyordu detaylı belki onlardan bazı şeyleri alabilirsen uygularsın.

ReQo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
just ReQo
Valla bilemiyorum ya en fazla herhalde patates grafik modu falan kurtarır veya gl_texturemode ayarları vs. var olmadı crack kur arasında fark olur mu gözlemlersin. Editli sürüm olarak cs 1.6 nvidia e8 e9 falan yaz bunlarda oyun içi "h" panelde fps kısımları var oradan ayar yapılıyordu detaylı belki onlardan bazı şeyleri alabilirsen uygularsın.
dediğiniz crackli csyi denedim hala fps aynı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,272
Üyeler
161,260
Son üye
birbal
Top Bottom