- Reaksiyon skoru
- 1
csdurağından cs 1.6 indirdim ancak açmaya çalıştığımda görseldeki gibi bikaç saniyeliğine açılıp tekrar kapanıyor nasıl çözerim?
Hocam oyun çok eski, uyumluluk ayarlarından tüm ayarları tek tek deneyip girermisin tekrardan? Ve yönetici olarak çalıştırmayı unutma.csdurağından cs 1.6 indirdim ancak açmaya çalıştığımda görseldeki gibi bikaç saniyeliğine açılıp tekrar kapanıyor nasıl çözerim?Alıntıyı görüntüle
deneyip haber vericeğimHocam oyun çok eski, uyumluluk ayarlarından tüm ayarları tek tek deneyip girermisin tekrardan? Ve yönetici olarak çalıştırmayı unutma.
olmadı maalesef, bu hatayı oyun yöneticisindende indirdiğim zaman aldım bilgisayarda sorun olsa eskiden de oynayamazdım anlamaıdm gittiHocam oyun çok eski, uyumluluk ayarlarından tüm ayarları tek tek deneyip girermisin tekrardan? Ve yönetici olarak çalıştırmayı unutma.
İnternette araştırabilirmisiniz hocam?deneyip haber vericeğim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
olmadı maalesef, bu hatayı oyun yöneticisindende indirdiğim zaman aldım bilgisayarda sorun olsa eskiden de oynayamazdım anlamaıdm gitti
bakmadığım forum kalmadı hocam yabancı forumlar dahilİnternette araştırabilirmisiniz hocam?
Hocam oyunu steamden oynamayı denedinizmi?bakmadığım forum kalmadı hocam yabancı forumlar dahil
steamden bir oyuna 150-160 lira vericek bir gücüm yok maalesefHocam oyunu steamden oynamayı denedinizmi?
Hocam indirimleri bekleyip Steam sürümünü almak en mantıklısı. Oyun 57 cent'e düşüyor.steamden bir oyuna 150-160 lira vericek bir gücüm yok maalesef
Tamamdır hocam sağolunHocam indirimleri bekleyip Steam sürümünü almak en mantıklısı. Oyun 57 cent'e düşüyor.