Bloodless 80+ Katılım 16 Kasım 2024 Mesajlar 80 Dahası Reaksiyon skoru 6 Konum RİZE İsim Mustafa Kansız Dün, 23:59 #1 Nostalji olsun diye indirdim server bulamıyorum adam akıllı. Güncel ve rank sistemi olan kaliteli server önerilerinizi bekliyorum.
Nostalji olsun diye indirdim server bulamıyorum adam akıllı. Güncel ve rank sistemi olan kaliteli server önerilerinizi bekliyorum.
W Warder127 80+ Katılım 5 Ocak 2025 Mesajlar 29 Dahası Reaksiyon skoru 5 İsim Emirhan ondogan Bugün, 00:12 #2 Bloodless yazmış: Nostalji olsun diye indirdim server bulamıyorum adam akıllı. Güncel ve rank sistemi olan kaliteli server önerilerinizi bekliyorum. Devamı için tıklayın... Oyun yöneticisi veya cs duragı sitesine girerek serverlara bakabilirsiniz kolaylık olur
Bloodless yazmış: Nostalji olsun diye indirdim server bulamıyorum adam akıllı. Güncel ve rank sistemi olan kaliteli server önerilerinizi bekliyorum. Devamı için tıklayın... Oyun yöneticisi veya cs duragı sitesine girerek serverlara bakabilirsiniz kolaylık olur