cs 1hafta takas banı

Leonidax

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,310
beyler ben pazardan 2tane hayalet bozguncu almıştım 1hafta takas banı var bu okey ama ben bunu pazara geri satmak için koyup vazgeçip çekersem o aldığım skinin üzerine o çektiğim günden itibaren tekrardan 7gün süre mi başlıyor ?

beyler ben pazardan 2tane hayalet bozguncu almıştım 1hafta takas banı var bu okey ama ben bunu pazara geri satmak için koyup vazgeçip çekersem o aldığım skinin üzerine o çektiğim günden itibaren tekrardan 7gün süre mi başlıyor ?
Denesene bi.

Hayır

Hayır o yeni aldığın eşyalar için geçerli. Takas yoluyla aldıklarında da sadece 1 hafta takas banı olur hemen pazara koyabilirsin.

Hayır o yeni aldığın eşyalar için geçerli. Takas yoluyla aldıklarında da sadece 1 hafta takas banı olur hemen pazara koyabilirsin.
hocam öyle değil ben aldım 10haziranda fakat pazara koydum bugün geri çektim pazardan takas banına bakınca haziran 18 yazıyor şimdide ne alaka dedim böyle bir şey mi var acaba diye

hocam öyle değil ben aldım 10haziranda fakat pazara koydum bugün geri çektim pazardan takas banına bakınca haziran 18 yazıyor şimdide ne alaka dedim böyle bir şey mi var acaba diye
Nasıl yani pazardan alır almaz satışa koyabildiniz mı? 😯

teşekkürler hocam ilginiz için sizinle anlaşamıyağımı anladım zaten konuya yazdığım şeyden anladığınız şeyden çözmem lazımdı iyi akşamlar
10 Haziran'da alıp pazara koydum, bugün geri çektim 18 hazirana ceza vermiş demişsin.
Doğal olarak soruyorum ki 10 Haziran'da alır almaz pazara koyabildin mı? 17 sinde koyup bugün geri çektiğinde 1 gün ceza verse bu zaten Steam mantığınada mantığa da aykırı. Yani 2 durumda da bir saçmalık olacak.
Noktalama işaretlerini kullanmak istemiyorsan veya yanlış anlaşılmak istemiyorsan cümleleri ayrı ayrı yazmayı olsun deneyebilirsin.
İlk mesajımda da hangi durumlarda pazar banı alabileceğini yazdım. Anlayana sivri sinek saz misali..

Son düzenleme:
denediğim için sordum fakat arada sadece 1gün oynadığı için emin olamadım onaylamak için sormak istedim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

10 Haziran'da alıp pazara koydum, bugün geri çektim 18 hazirana ceza vermiş demişsin.
Doğal olarak soruyorum ki 10 Haziran'da alır almaz pazara koyabildin mı? 17 sinde koyup bugün geri çektiğinde 1 gün ceza verse bu zaten Steam mantığına aykırı. Yani 2 durumda da bir saçmalık olacak.
Noktalama işaretlerini kullanmak istemiyorsan veya yanlış anlaşılmak istemiyorsan cümleleri ayrı ayrı yazmayı olsun deneyebilirsin.
İlk mesajımda da hangi durumlarda pazar banı alabileceğini yazdım. Anlayana sivri sinek saz misali..
peki teşekkür ederim

Geri