Neler Yeni

cs 1hafta takas banı

Leonidax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,298
İsim
Batuhanefe Özer
İlgilendiği Kategoriler
Anime
beyler ben pazardan 2tane hayalet bozguncu almıştım 1hafta takas banı var bu okey ama ben bunu pazara geri satmak için koyup vazgeçip çekersem o aldığım skinin üzerine o çektiğim günden itibaren tekrardan 7gün süre mi başlıyor ?

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1
beyler ben pazardan 2tane hayalet bozguncu almıştım 1hafta takas banı var bu okey ama ben bunu pazara geri satmak için koyup vazgeçip çekersem o aldığım skinin üzerine o çektiğim günden itibaren tekrardan 7gün süre mi başlıyor ?
Denesene bi.

LogiMess

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,744
İsim
Gtx 1090Tİ
Hayır

Hidro Dinamik

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Hayır o yeni aldığın eşyalar için geçerli. Takas yoluyla aldıklarında da sadece 1 hafta takas banı olur hemen pazara koyabilirsin.

Leonidax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,298
İsim
Batuhanefe Özer
İlgilendiği Kategoriler
Anime
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hayır o yeni aldığın eşyalar için geçerli. Takas yoluyla aldıklarında da sadece 1 hafta takas banı olur hemen pazara koyabilirsin.
hocam öyle değil ben aldım 10haziranda fakat pazara koydum bugün geri çektim pazardan takas banına bakınca haziran 18 yazıyor şimdide ne alaka dedim böyle bir şey mi var acaba diye

Leonidax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,298
İsim
Batuhanefe Özer
İlgilendiği Kategoriler
Anime
Nasıl yani pazardan alır almaz satışa koyabildiniz mı? 😯
teşekkürler hocam ilginiz için sizinle anlaşamıyağımı anladım zaten konuya yazdığım şeyden anladığınız şeyden çözmem lazımdı iyi akşamlar

Hidro Dinamik

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
teşekkürler hocam ilginiz için sizinle anlaşamıyağımı anladım zaten konuya yazdığım şeyden anladığınız şeyden çözmem lazımdı iyi akşamlar
10 Haziran'da alıp pazara koydum, bugün geri çektim 18 hazirana ceza vermiş demişsin.
Doğal olarak soruyorum ki 10 Haziran'da alır almaz pazara koyabildin mı? 17 sinde koyup bugün geri çektiğinde 1 gün ceza verse bu zaten Steam mantığınada mantığa da aykırı. Yani 2 durumda da bir saçmalık olacak.
Noktalama işaretlerini kullanmak istemiyorsan veya yanlış anlaşılmak istemiyorsan cümleleri ayrı ayrı yazmayı olsun deneyebilirsin.
İlk mesajımda da hangi durumlarda pazar banı alabileceğini yazdım. Anlayana sivri sinek saz misali..

Son düzenleme:

Leonidax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,298
İsim
Batuhanefe Özer
İlgilendiği Kategoriler
Anime
denediğim için sordum fakat arada sadece 1gün oynadığı için emin olamadım onaylamak için sormak istedim
Mesaj otomatik birleştirildi:

10 Haziran'da alıp pazara koydum, bugün geri çektim 18 hazirana ceza vermiş demişsin.
Doğal olarak soruyorum ki 10 Haziran'da alır almaz pazara koyabildin mı? 17 sinde koyup bugün geri çektiğinde 1 gün ceza verse bu zaten Steam mantığına aykırı. Yani 2 durumda da bir saçmalık olacak.
Noktalama işaretlerini kullanmak istemiyorsan veya yanlış anlaşılmak istemiyorsan cümleleri ayrı ayrı yazmayı olsun deneyebilirsin.
İlk mesajımda da hangi durumlarda pazar banı alabileceğini yazdım. Anlayana sivri sinek saz misali..
peki teşekkür ederim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,081,577
Üyeler
171,947
Son üye
Emrecv1
Top Bottom