Leaden_Viever
80+ Bronze
gelip gelmeyeceğini bilmek için kahin olmak lazım o da hiç kimsede yok
Bende 2 gün önce rank aldım. Banada gelmedi henüz. Bir kaç güne gelir herhaldeUnlosttan gördüm rankı olanlara ve seçkin olanlara geliymuş seçkin var ama rankımı daha yeni açtım acaba gelirmi yoksa rankımı açmak için çok geçmi kaldım?
Rekabetçi rankını açman lazımkankalar benim normal rankı açmam için 9 win lazım daha demin baktım yoldaş rankım için 1 win lazımdı onu yaptım beni güö,müş 3 attı yoldaşta, bana da cs2 gelecek mi yoksa illa normal rank mı lazım?
kanka yoldaş da rekabetçi sayılıyor ondan sordumRekabetçi rankını açman lazım
yok işte normal rekabetçi rankını açman lazımkanka yoldaş da rekabetçi sayılıyor ondan sordum
geldi mi kanka sana ben şimdi açtım rankımı inş gelirUnlosttan gördüm rankı olanlara ve seçkin olanlara geliymuş seçkin var ama rankımı daha yeni açtım acaba gelirmi yoksa rankımı açmak için çok geçmi kaldım?
geldi mi agaBende 2 gün önce rank aldım. Banada gelmedi henüz. Bir kaç güne gelir herhalde
Geldigeldi mi kanka sana ben şimdi açtım rankımı inş gelir
Mesaj otomatik birleştirildi:
geldi mi aga
hayırlı olsun. kaç günde geldiGeldi
Dün haber paylaştılar tekrar dağıtım oldu diye. Ondan sonra geldi.hayırlı olsun. kaç günde geldi
kusura bakmayın hocam rahatsız ediyorum sorularımla ama sizce bir sonraki dağıtım ne zaman olur?Dün haber paylaştılar tekrar dağıtım oldu diye. Ondan sonra geldi.
Önemli değil dostum. Ne rahatsızlığı. O konuyu kimse bilemez. Muhtemelen 5-6 gün sürer . Ama belki bugün olur. Bilemeyizkusura bakmayın hocam rahatsız ediyorum sorularımla ama sizce bir sonraki dağıtım ne zaman olur?