Csmoney vardı en son hala var mı bilmiyorum.Selam Arkadaşlar Elimde Bundan Var
Alıntıyı görüntüle
Bunu Herhangi Bir Ursus Knife İle Trade Yapmak İstiyorum Nerede Bulabilirim Trade Yapacak Yeri Sizce ?
Trade sitelerinde ya da Facebook gruplarından bulabilirsinSelam Arkadaşlar Elimde Bundan Var
Alıntıyı görüntüle
Bunu Herhangi Bir Ursus Knife İle Trade Yapmak İstiyorum Nerede Bulabilirim Trade Yapacak Yeri Sizce ?
kanka benmki bundan iyi zaten paracord şuan iyi ama ursus daha iyi yaursusu boşver gel bunla girelim takasa
Tamamdır Bilidğin Face Gurubu Varsa Atar Mısın ?Trade sitelerinde ya da Facebook gruplarından bulabilirsin
Tamamdır EywCsmoney vardı en son hala var mı bilmiyorum.
en rahat buff163ten yaparsın hocam zaten bunu satıp istediğini çekiceksin öyle çok uğraşılacak bir şey de yok trade siteleri değeri çok düşürüyor çekmek istediğin ürünün fiyatını da yüksek gösteriyor steam community kısmındaki trade gruplarına da bakabilirsin ama çok tokatçı varya buff sıkıntı uğraşmak istemiyom
Hayır Satmicam Kral Trade Yapacam Elinde Olan Birindeen rahat buff163ten yaparsın hocam zaten bunu satıp istediğini çekiceksin öyle çok uğraşılacak bir şey de yok trade siteleri değeri çok düşürüyor çekmek istediğin ürünün fiyatını da yüksek gösteriyor steam community kısmındaki trade gruplarına da bakabilirsin ama çok tokatçı var